Achternaam AbeoMeer weten over de achternaam Abeo is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Abeo in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Abeo leven.

De Abeo achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Abeo, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Abeo zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Abeo

Bekijk kaart van de achternaam Abeo

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Abeo ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Abeo draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Abeo die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Abeo vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Abeo zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Abeo onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Abeo in de wereld

 1. Filipijnen Filipijnen (194)
 2. Oeganda Oeganda (116)
 3. Democratische Republiek Congo Democratische Republiek Congo (96)
 4. Nigeria Nigeria (88)
 5. Irak Irak (16)
 6. Peru Peru (16)
 7. Papoea Nieuw Guinea Papoea Nieuw Guinea (15)
 8. Verenigde Staten Verenigde Staten (14)
 9. Benin Benin (8)
 10. Kameroen Kameroen (1)
 11. Cuba Cuba (1)
 12. Tanzania Tanzania (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Abeo hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Abeo in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Abeo de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Abeo een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Het feit dat er bij de vorming van de eerste achternamen geen uniforme spelling was voor de achternaam Abeo stelt ons in staat om veel achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abeo.

Niet alle achternamen die vergelijkbaar zijn met de achternaam Abeo hebben ermee te maken. Soms is het mogelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abeo maar een andere oorsprong en betekenis hebben.

 1. Abao
 2. Abbo
 3. Abe
 4. Abea
 5. Abee
 6. Abeu
 7. Abew
 8. Abey
 9. Abio
 10. Abo
 11. Abeyo
 12. Ab
 13. Aba
 14. Abay
 15. Abayo
 16. Abb
 17. Abba
 18. Abbe
 19. Abbey
 20. Abbou
 21. Abby
 22. Abeya
 23. Abi
 24. Abia
 25. Aboa
 26. Abou
 27. Aboy
 28. Abu
 29. Abuy
 30. Aby
 31. Abye
 32. Affo
 33. Apio
 34. Apo
 35. Aube
 36. Aubo
 37. Ave
 38. Avey
 39. Avio
 40. Ape