Achternaam AbbaouiMeer weten over de achternaam Abbaoui is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Abbaoui in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Abbaoui leven.

De Abbaoui achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Abbaoui, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Abbaoui zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Abbaoui

Bekijk kaart van de achternaam Abbaoui

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Abbaoui ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Abbaoui draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Abbaoui die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Abbaoui vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Abbaoui zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Abbaoui onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Abbaoui in de wereld

 1. Algerije Algerije (2151)
 2. Marokko Marokko (1601)
 3. Frankrijk Frankrijk (376)
 4. Saoedi-Arabië Saoedi-Arabië (237)
 5. Spanje Spanje (96)
 6. Zweden Zweden (12)
 7. Verenigde Staten Verenigde Staten (10)
 8. België België (6)
 9. Verenigde Arabische Emiraten Verenigde Arabische Emiraten (2)
 10. Italië Italië (2)
 11. Bahama Bahama's (1)
 12. Duitsland Duitsland (1)
 13. Engeland Engeland (1)
 14. Noorwegen Noorwegen (1)
 15. Thailand Thailand (1)
 16. Taiwan Taiwan (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Abbaoui hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Abbaoui in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Abbaoui de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Abbaoui een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Niet alle achternamen die vergelijkbaar zijn met de achternaam Abbaoui hebben ermee te maken. Soms is het mogelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abbaoui maar een andere oorsprong en betekenis hebben.

 1. Abbioui
 2. Abbou
 3. Aifaoui
 4. Aabou
 5. Abao
 6. Abawi
 7. Abba
 8. Abbo
 9. Abou
 10. Aboua
 11. Abouo
 12. Affoui
 13. Abbay
 14. Abeau
 15. Aba
 16. Abay
 17. Abaya
 18. Abaye
 19. Abayo
 20. Abb
 21. Abbe
 22. Abbey
 23. Abbih
 24. Abby
 25. Abea
 26. Abeo
 27. Abeu
 28. Abi
 29. Abia
 30. Abio
 31. Abo
 32. Aboa
 33. Aboy
 34. Abu
 35. Abuy
 36. Aebi
 37. Aoufi
 38. Auba
 39. Aubi
 40. Aubo