Achternaam AbbihMeer weten over de achternaam Abbih is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Abbih in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Abbih leven.

De Abbih achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Abbih, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Abbih zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Abbih

Bekijk kaart van de achternaam Abbih

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Abbih ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Abbih draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Abbih die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Abbih vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Abbih zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Abbih onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Abbih in de wereld

 1. Marokko Marokko (170)
 2. Filipijnen Filipijnen (31)
 3. Spanje Spanje (13)
 4. Nigeria Nigeria (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Abbih hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Abbih in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Abbih de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Abbih een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

 1. Abiih
 2. Abbia
 3. Abbie
 4. Abb
 5. Abba
 6. Abbe
 7. Abbey
 8. Abbo
 9. Abbou
 10. Abby
 11. Abi
 12. Abia
 13. Abio
 14. Aebi
 15. Aubi
 16. Aubia
 17. Abah
 18. Aboh
 19. Abuh
 20. Abbà
 21. Aybi
 22. Aabi
 23. Abihi
 24. Abweh
 25. Abbay
 26. Aab
 27. Aabou
 28. Aaby
 29. Ab
 30. Aba
 31. Abao
 32. Abawi
 33. Abay
 34. Abaya
 35. Abaye
 36. Abayo
 37. Abbioui
 38. Abe
 39. Abea
 40. Abee