Achternaam AbawiMeer weten over de achternaam Abawi is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Abawi in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Abawi leven.

De Abawi achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Abawi, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Abawi zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Abawi

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Abawi ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Abawi draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Abawi die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Abawi vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Abawi zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Abawi onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Abawi in de wereld

 1. Irak (278)
 2. Saoedi-Arabië (197)
 3. Verenigde Staten (189)
 4. Filipijnen (83)
 5. Australië (45)
 6. Canada (23)
 7. Denemarken (21)
 8. Nederland (21)
 9. Syrië (16)
 10. Jordanië (15)
 11. Libanon (13)
 12. Italië (10)
 13. Zweden (10)
 14. Duitsland (8)
 15. Israël (6)
 16. Iran (6)
 17. Zwitserland (5)
 18. Afghanistan (4)
 19. Bahrein (4)
 20. Indonesië (4)
 21. Engeland (3)
 22. Verenigde Arabische Emiraten (2)
 23. België (2)
 24. Oostenrijk (1)
 25. Benin (1)
 26. Kameroen (1)
 27. Kyrgyzstan (1)
 28. Noorwegen (1)
 29. Papoea Nieuw Guinea (1)
 30. Rusland (1)
 31. Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Abawi hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Abawi in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Abawi de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Abawi een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.