Achternaam AbeauMeer weten over de achternaam Abeau is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Abeau in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Abeau leven.

De Abeau achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Abeau, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Abeau zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Abeau

Bekijk kaart van de achternaam Abeau

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Abeau ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Abeau draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Abeau die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Abeau vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Abeau zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Abeau onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Abeau in de wereld

 1. Verenigde Staten Verenigde Staten (3)
 2. Frankrijk Frankrijk (2)
 3. Niger Niger (1)
 4. Nigeria Nigeria (1)
 5. Nederland Nederland (1)
 6. Papoea Nieuw Guinea Papoea Nieuw Guinea (1)
 7. Salomonseilanden Salomonseilanden (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Abeau hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Abeau in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Abeau de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Abeau een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Het is gebruikelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abeau. Dit komt doordat de achternaam Abeau vaak mutaties heeft ondergaan.

Het feit dat er bij de vorming van de eerste achternamen geen uniforme spelling was voor de achternaam Abeau stelt ons in staat om veel achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abeau.

 1. Abea
 2. Abeu
 3. Aba
 4. Abao
 5. Abay
 6. Abba
 7. Abbou
 8. Abe
 9. Abee
 10. Abeo
 11. Abew
 12. Abey
 13. Abeya
 14. Abia
 15. Aboa
 16. Abou
 17. Abu
 18. Aviau
 19. Abeyo
 20. Abah
 21. Abbay
 22. Aab
 23. Aabou
 24. Ab
 25. Abawi
 26. Abaya
 27. Abaye
 28. Abayo
 29. Abb
 30. Abbaoui
 31. Abbe
 32. Abbey
 33. Abbih
 34. Abbo
 35. Abby
 36. Abi
 37. Abio
 38. Abo
 39. Aboy
 40. Abuy