Achternaam AbilskiMeer weten over de achternaam Abilski is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Abilski in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Abilski leven.

De Abilski achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Abilski, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Abilski zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Abilski

Bekijk kaart van de achternaam Abilski

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Abilski ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Abilski draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Abilski die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Abilski vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Abilski zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Abilski onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Abilski in de wereld

 1. Brazilië Brazilië (26)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Abilski hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Abilski in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Abilski de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Abilski een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Met de tijd heeft de achternaam Abilski enkele veranderingen ondergaan in zijn spelling of uitspraak.

Het feit dat er bij de vorming van de eerste achternamen geen uniforme spelling was voor de achternaam Abilski stelt ons in staat om veel achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abilski.

Niet alle achternamen die vergelijkbaar zijn met de achternaam Abilski hebben ermee te maken. Soms is het mogelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abilski maar een andere oorsprong en betekenis hebben.

 1. Abalaki
 2. Apelski
 3. Abalasei
 4. Abels
 5. Abelsen
 6. Abelson
 7. Abiles
 8. Abilez
 9. Abillas
 10. Abilles
 11. Abilis
 12. Ablak
 13. Abalos
 14. Abeels
 15. Abelas
 16. Abeles
 17. Abellas
 18. Abelos
 19. Ablaza
 20. Ables
 21. Ablog
 22. Abolacia
 23. Abolacio
 24. Avilas
 25. Aviles
 26. Avilez
 27. Abeliuk
 28. Avlessi
 29. Avilés
 30. Ablack
 31. Abhelakh
 32. Aboulakil
 33. Avillez
 34. Aplok
 35. Abells
 36. Ableson
 37. Affleck
 38. Afflick
 39. Aflleje
 40. Apolzan