Achternaam AbelesMeer weten over de achternaam Abeles is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Abeles in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Abeles leven.

De Abeles achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Abeles, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Abeles zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Abeles

Bekijk kaart van de achternaam Abeles

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Abeles ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Abeles draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Abeles die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Abeles vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Abeles zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Abeles onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Abeles in de wereld

 1. Verenigde Staten Verenigde Staten (794)
 2. Filipijnen Filipijnen (246)
 3. Engeland Engeland (42)
 4. Israël Israël (25)
 5. Tsjechische Republiek Tsjechische Republiek (15)
 6. Argentinië Argentinië (13)
 7. Rusland Rusland (11)
 8. Brazilië Brazilië (10)
 9. Canada Canada (9)
 10. Australië Australië (7)
 11. Frankrijk Frankrijk (4)
 12. Mexico Mexico (4)
 13. België België (2)
 14. Peru Peru (2)
 15. Oostenrijk Oostenrijk (1)
 16. Duitsland Duitsland (1)
 17. Singapore Singapore (1)
 18. Oeganda Oeganda (1)
 19. Uruguay Uruguay (1)
 20. Zuid-Afrika Zuid-Afrika (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Abeles hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Abeles in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Abeles de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Abeles een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Fouten bij het schrijven, vrijwillige veranderingen door de dragers, aanpassingen om taalkundige redenen... Er zijn veel redenen waarom de achternaam Abeles veranderingen of aanpassingen heeft ondergaan, en uit deze aanpassingen kunnen achternamen zijn ontstaan die vergelijkbaar zijn met Abeles, zoals we kunnen zien.

 1. Abelas
 2. Abelos
 3. Abels
 4. Abiles
 5. Ables
 6. Abells
 7. Abalos
 8. Abeels
 9. Abellas
 10. Abelsen
 11. Abilez
 12. Abilles
 13. Apples
 14. Aviles
 15. Abilis
 16. Abelson
 17. Abillas
 18. Ablog
 19. Appels
 20. Avalas
 21. Avalis
 22. Avalos
 23. Avilas
 24. Avilez
 25. Abeliuk
 26. Avbelj
 27. Abellás
 28. Abbeloos
 29. Ablak
 30. Avlis
 31. Aboelezz
 32. Ableson
 33. Abalasei
 34. Ablaza
 35. Affleck
 36. Aflleje
 37. Avaloz
 38. Avlessi
 39. Avilés
 40. Apollus