Achternaam AbelsonMeer weten over de achternaam Abelson is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Abelson in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Abelson leven.

De Abelson achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Abelson, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Abelson zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Abelson

Bekijk kaart van de achternaam Abelson

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Abelson ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Abelson draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Abelson die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Abelson vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Abelson zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Abelson onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Abelson in de wereld

 1. Verenigde Staten Verenigde Staten (1513)
 2. Canada Canada (142)
 3. Israël Israël (131)
 4. Zuid-Afrika Zuid-Afrika (79)
 5. Zweden Zweden (65)
 6. Engeland Engeland (50)
 7. Noorwegen Noorwegen (24)
 8. Brazilië Brazilië (23)
 9. Argentinië Argentinië (22)
 10. Polen Polen (12)
 11. Australië Australië (8)
 12. Nieuw-Zeeland Nieuw-Zeeland (5)
 13. Papoea Nieuw Guinea Papoea Nieuw Guinea (5)
 14. Angola Angola (4)
 15. Frankrijk Frankrijk (2)
 16. Rusland Rusland (2)
 17. China China (1)
 18. Duitsland Duitsland (1)
 19. Denemarken Denemarken (1)
 20. Schotland Schotland (1)
 21. Wales Wales (1)
 22. Haïti Haïti (1)
 23. Liberia Liberia (1)
 24. Nigeria Nigeria (1)
 25. Saoedi-Arabië Saoedi-Arabië (1)
 26. Thailand Thailand (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Abelson hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Abelson in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Abelson de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Abelson een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Het is gebruikelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abelson. Dit komt doordat de achternaam Abelson vaak mutaties heeft ondergaan.

Het onderscheiden van welke van de achternamen, vergelijkbaar met de achternaam Abelson, het eerst verscheen, is niet altijd gemakkelijk. Er zijn veel redenen die hebben kunnen leiden tot een andere schrijfwijze of uitspraak van de achternaam Abelson, waardoor een nieuwe, verschillende achternaam Abelson met een gemeenschappelijke oorsprong is ontstaan.

 1. Abelsen
 2. Abelos
 3. Abels
 4. Ableson
 5. Abalos
 6. Abeels
 7. Abelas
 8. Abeles
 9. Abellas
 10. Ablog
 11. Abeliuk
 12. Abilski
 13. Abbeloos
 14. Apelski
 15. Abells
 16. Abalasei
 17. Abiles
 18. Abilez
 19. Abillas
 20. Abilles
 21. Ablaza
 22. Ables
 23. Aboulhosn
 24. Apolzan
 25. Appels
 26. Avalos
 27. Avaloz
 28. Abilis
 29. Avbelj
 30. Abalaki
 31. Abellás
 32. Ablack
 33. Abhelakh
 34. Ablak
 35. Aboelezz
 36. Aplok
 37. Abolacia
 38. Abolacio
 39. Affleck
 40. Afflick