Achternaam AbelosMeer weten over de achternaam Abelos is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Abelos in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Abelos leven.

De Abelos achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Abelos, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Abelos zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Abelos

Bekijk kaart van de achternaam Abelos

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Abelos ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Abelos draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Abelos die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Abelos vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Abelos zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Abelos onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Abelos in de wereld

 1. Filipijnen Filipijnen (8)
 2. Israël Israël (7)
 3. Verenigde Staten Verenigde Staten (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Abelos hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Abelos in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Abelos de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Abelos een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Met de tijd heeft de achternaam Abelos enkele veranderingen ondergaan in zijn spelling of uitspraak.

Het onderscheiden van welke van de achternamen, vergelijkbaar met de achternaam Abelos, het eerst verscheen, is niet altijd gemakkelijk. Er zijn veel redenen die hebben kunnen leiden tot een andere schrijfwijze of uitspraak van de achternaam Abelos, waardoor een nieuwe, verschillende achternaam Abelos met een gemeenschappelijke oorsprong is ontstaan.

 1. Abalos
 2. Abelas
 3. Abeles
 4. Abels
 5. Abells
 6. Abeels
 7. Abellas
 8. Abelson
 9. Abiles
 10. Ables
 11. Ablog
 12. Avalos
 13. Abilis
 14. Abbeloos
 15. Abelsen
 16. Abilez
 17. Abillas
 18. Abilles
 19. Appels
 20. Apples
 21. Avalas
 22. Avalis
 23. Avaloz
 24. Avilas
 25. Aviles
 26. Abeliuk
 27. Avbelj
 28. Abellás
 29. Ablak
 30. Avlis
 31. Aplok
 32. Ableson
 33. Abalasei
 34. Ablaza
 35. Aboulhosn
 36. Avilez
 37. Avilés
 38. Apollus
 39. Abalaki
 40. Ablack