Achternaam AbbeloosMeer weten over de achternaam Abbeloos is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Abbeloos in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Abbeloos leven.

De Abbeloos achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Abbeloos, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Abbeloos zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Abbeloos

Bekijk kaart van de achternaam Abbeloos

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Abbeloos ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Abbeloos draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Abbeloos die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Abbeloos vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Abbeloos zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Abbeloos onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Abbeloos in de wereld

 1. België België (509)
 2. Frankrijk Frankrijk (35)
 3. Spanje Spanje (2)
 4. Verenigde Staten Verenigde Staten (2)
 5. Barbados Barbados (1)
 6. Canada Canada (1)
 7. Zwitserland Zwitserland (1)
 8. Duitsland Duitsland (1)
 9. Engeland Engeland (1)
 10. Italië Italië (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Abbeloos hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Abbeloos in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Abbeloos de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Abbeloos een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Het is gebruikelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abbeloos. Dit komt doordat de achternaam Abbeloos vaak mutaties heeft ondergaan.

Het feit dat er bij de vorming van de eerste achternamen geen uniforme spelling was voor de achternaam Abbeloos stelt ons in staat om veel achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abbeloos.

Niet alle achternamen die vergelijkbaar zijn met de achternaam Abbeloos hebben ermee te maken. Soms is het mogelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abbeloos maar een andere oorsprong en betekenis hebben.

Fouten bij het schrijven, vrijwillige veranderingen door de dragers, aanpassingen om taalkundige redenen... Er zijn veel redenen waarom de achternaam Abbeloos veranderingen of aanpassingen heeft ondergaan, en uit deze aanpassingen kunnen achternamen zijn ontstaan die vergelijkbaar zijn met Abbeloos, zoals we kunnen zien.

Het onderscheiden van welke van de achternamen, vergelijkbaar met de achternaam Abbeloos, het eerst verscheen, is niet altijd gemakkelijk. Er zijn veel redenen die hebben kunnen leiden tot een andere schrijfwijze of uitspraak van de achternaam Abbeloos, waardoor een nieuwe, verschillende achternaam Abbeloos met een gemeenschappelijke oorsprong is ontstaan.

 1. Abelos
 2. Abalos
 3. Abeels
 4. Abelas
 5. Abeles
 6. Abellas
 7. Abels
 8. Abelson
 9. Abells
 10. Abelsen
 11. Abiles
 12. Abillas
 13. Abilles
 14. Ables
 15. Ablog
 16. Aboulhosn
 17. Appels
 18. Avalos
 19. Abeliuk
 20. Abilis
 21. Avbelj
 22. Abellás
 23. Abhelakh
 24. Aboelezz
 25. Ableson
 26. Abilez
 27. Ablaza
 28. Apples
 29. Aubeeluck
 30. Avalas
 31. Avalis
 32. Avaloz
 33. Avilas
 34. Aviles
 35. Avilés
 36. Apollus
 37. Abalaki
 38. Ablack
 39. Aboulaiz
 40. Abilski