Achternaam BeseliaMeer weten over de achternaam Beselia is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Beselia in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Beselia leven.

De Beselia achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Beselia, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Beselia zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Beselia

Bekijk kaart van de achternaam Beselia

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Beselia ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Beselia draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Beselia die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Beselia vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Beselia zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Beselia onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Beselia in de wereld

 1. Georgië Georgië (671)
 2. Abchazië Abchazië (231)
 3. Rusland Rusland (42)
 4. Filipijnen Filipijnen (6)
 5. Zuid-Ossetië Zuid-Ossetië (1)
 6. Moldavië Moldavië (1)
 7. Verenigde Staten Verenigde Staten (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Beselia hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Beselia in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Beselia de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Beselia een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Met de tijd heeft de achternaam Beselia enkele veranderingen ondergaan in zijn spelling of uitspraak.

Het is gebruikelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Beselia. Dit komt doordat de achternaam Beselia vaak mutaties heeft ondergaan.

Niet alle achternamen die vergelijkbaar zijn met de achternaam Beselia hebben ermee te maken. Soms is het mogelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Beselia maar een andere oorsprong en betekenis hebben.

Fouten bij het schrijven, vrijwillige veranderingen door de dragers, aanpassingen om taalkundige redenen... Er zijn veel redenen waarom de achternaam Beselia veranderingen of aanpassingen heeft ondergaan, en uit deze aanpassingen kunnen achternamen zijn ontstaan die vergelijkbaar zijn met Beselia, zoals we kunnen zien.

Het onderscheiden van welke van de achternamen, vergelijkbaar met de achternaam Beselia, het eerst verscheen, is niet altijd gemakkelijk. Er zijn veel redenen die hebben kunnen leiden tot een andere schrijfwijze of uitspraak van de achternaam Beselia, waardoor een nieuwe, verschillende achternaam Beselia met een gemeenschappelijke oorsprong is ontstaan.

 1. Basela
 2. Basilia
 3. Besel
 4. Besliu
 5. Besoli
 6. Bosela
 7. Becella
 8. Baseli
 9. Beglia
 10. Besalla
 11. Becela
 12. Baselio
 13. Baglia
 14. Basala
 15. Basalio
 16. Basalla
 17. Basel
 18. Baseley
 19. Baselli
 20. Basila
 21. Basili
 22. Basilii
 23. Basilio
 24. Bausela
 25. Becel
 26. Becelli
 27. Becilla
 28. Begel
 29. Beisel
 30. Bejel
 31. Bekele
 32. Besalu
 33. Beshel
 34. Besl
 35. Besle
 36. Besley
 37. Bessel
 38. Bessell
 39. Bexell
 40. Bezilla