Achternaam BesoyMeer weten over de achternaam Besoy is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Besoy in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Besoy leven.

De Besoy achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Besoy, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Besoy zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Besoy

Bekijk kaart van de achternaam Besoy

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Besoy ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Besoy draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Besoy die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Besoy vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Besoy zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Besoy onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Besoy in de wereld

 1. Filipijnen Filipijnen (86)
 2. Spanje Spanje (51)
 3. Mexico Mexico (29)
 4. India India (11)
 5. Argentinië Argentinië (6)
 6. Democratische Republiek Congo Democratische Republiek Congo (4)
 7. Brazilië Brazilië (1)
 8. Verenigde Staten Verenigde Staten (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Besoy hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Besoy in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Besoy de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Besoy een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Met de tijd heeft de achternaam Besoy enkele veranderingen ondergaan in zijn spelling of uitspraak.

Het is gebruikelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Besoy. Dit komt doordat de achternaam Besoy vaak mutaties heeft ondergaan.

Niet alle achternamen die vergelijkbaar zijn met de achternaam Besoy hebben ermee te maken. Soms is het mogelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Besoy maar een andere oorsprong en betekenis hebben.

Het onderscheiden van welke van de achternamen, vergelijkbaar met de achternaam Besoy, het eerst verscheen, is niet altijd gemakkelijk. Er zijn veel redenen die hebben kunnen leiden tot een andere schrijfwijze of uitspraak van de achternaam Besoy, waardoor een nieuwe, verschillende achternaam Besoy met een gemeenschappelijke oorsprong is ontstaan.

 1. Beso
 2. Besay
 3. Bascoy
 4. Basey
 5. Baso
 6. Basoa
 7. Bassy
 8. Beasey
 9. Beasy
 10. Becky
 11. Beco
 12. Begay
 13. Begey
 14. Bego
 15. Begy
 16. Bejo
 17. Bejoe
 18. Bejuy
 19. Bekay
 20. Beko
 21. Bes
 22. Besa
 23. Besaw
 24. Besca
 25. Besch
 26. Besco
 27. Bese
 28. Besga
 29. Besh
 30. Beshay
 31. Beshe
 32. Besi
 33. Besio
 34. Beske
 35. Beskow
 36. Bess
 37. Bessa
 38. Bessay
 39. Besse
 40. Bessey