Achternaam BessayMeer weten over de achternaam Bessay is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Bessay in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Bessay leven.

De Bessay achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Bessay, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Bessay zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Bessay

Bekijk kaart van de achternaam Bessay

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Bessay ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Bessay draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Bessay die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Bessay vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Bessay zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Bessay onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Bessay in de wereld

 1. Frankrijk Frankrijk (102)
 2. Liberia Liberia (88)
 3. Nigeria Nigeria (18)
 4. Kameroen Kameroen (4)
 5. Verenigde Staten Verenigde Staten (3)
 6. Verenigde Arabische Emiraten Verenigde Arabische Emiraten (1)
 7. Botswana Botswana (1)
 8. Canada Canada (1)
 9. Ivoorkust Ivoorkust (1)
 10. Israël Israël (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Bessay hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Bessay in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Bessay de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Bessay een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Met de tijd heeft de achternaam Bessay enkele veranderingen ondergaan in zijn spelling of uitspraak.

Het is gebruikelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Bessay. Dit komt doordat de achternaam Bessay vaak mutaties heeft ondergaan.

Niet alle achternamen die vergelijkbaar zijn met de achternaam Bessay hebben ermee te maken. Soms is het mogelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Bessay maar een andere oorsprong en betekenis hebben.

Het onderscheiden van welke van de achternamen, vergelijkbaar met de achternaam Bessay, het eerst verscheen, is niet altijd gemakkelijk. Er zijn veel redenen die hebben kunnen leiden tot een andere schrijfwijze of uitspraak van de achternaam Bessay, waardoor een nieuwe, verschillende achternaam Bessay met een gemeenschappelijke oorsprong is ontstaan.

 1. Beshay
 2. Bessa
 3. Bessey
 4. Besay
 5. Bessai
 6. Bissay
 7. Bessaa
 8. Bessah
 9. Baessa
 10. Bassa
 11. Bassey
 12. Bassy
 13. Beasey
 14. Beasy
 15. Begay
 16. Bekay
 17. Besa
 18. Besaw
 19. Besca
 20. Beseau
 21. Besga
 22. Beshai
 23. Beshaw
 24. Besoy
 25. Bess
 26. Besse
 27. Bessie
 28. Bessio
 29. Besso
 30. Bessu
 31. Bezay
 32. Biscay
 33. Bishay
 34. Bissey
 35. Bissy
 36. Bossa
 37. Bossy
 38. Buscay
 39. Bussa
 40. Bussey