Achternaam BessahaMeer weten over de achternaam Bessaha is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Bessaha in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Bessaha leven.

De Bessaha achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Bessaha, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Bessaha zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Bessaha

Bekijk kaart van de achternaam Bessaha

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Bessaha ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Bessaha draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Bessaha die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Bessaha vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Bessaha zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Bessaha onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Bessaha in de wereld

 1. Algerije Algerije (522)
 2. Frankrijk Frankrijk (54)
 3. Oekraïne Oekraïne (27)
 4. Verenigde Staten Verenigde Staten (20)
 5. Engeland Engeland (11)
 6. België België (1)
 7. Canada Canada (1)
 8. Mexico Mexico (1)
 9. Qatar Qatar (1)
 10. Zweden Zweden (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Bessaha hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Bessaha in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Bessaha de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Bessaha een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Met de tijd heeft de achternaam Bessaha enkele veranderingen ondergaan in zijn spelling of uitspraak.

Fouten bij het schrijven, vrijwillige veranderingen door de dragers, aanpassingen om taalkundige redenen... Er zijn veel redenen waarom de achternaam Bessaha veranderingen of aanpassingen heeft ondergaan, en uit deze aanpassingen kunnen achternamen zijn ontstaan die vergelijkbaar zijn met Bessaha, zoals we kunnen zien.

 1. Besaha
 2. Bessaa
 3. Bessah
 4. Bessa
 5. Bessay
 6. Bisaha
 7. Bosscha
 8. Boussaha
 9. Bassah
 10. Beasha
 11. Bessai
 12. Bessaiah
 13. Bessaih
 14. Baessa
 15. Bajaha
 16. Basha
 17. Bassa
 18. Beaka
 19. Beascoa
 20. Beisch
 21. Beish
 22. Besa
 23. Besaw
 24. Besca
 25. Besch
 26. Besche
 27. Beschi
 28. Beschu
 29. Beseau
 30. Besga
 31. Besh
 32. Beshai
 33. Beshaw
 34. Beshay
 35. Beshe
 36. Bess
 37. Besse
 38. Bessey
 39. Bessie
 40. Bessio