Achternaam BessahMeer weten over de achternaam Bessah is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Bessah in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Bessah leven.

De Bessah achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Bessah, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Bessah zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Bessah

Bekijk kaart van de achternaam Bessah

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Bessah ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Bessah draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Bessah die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Bessah vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Bessah zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Bessah onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Bessah in de wereld

 1. Ghana Ghana (1247)
 2. Algerije Algerije (220)
 3. Frankrijk Frankrijk (33)
 4. Kameroen Kameroen (23)
 5. Benin Benin (8)
 6. Verenigde Staten Verenigde Staten (8)
 7. Ivoorkust Ivoorkust (3)
 8. België België (1)
 9. Brazilië Brazilië (1)
 10. Egypte Egypte (1)
 11. Spanje Spanje (1)
 12. Engeland Engeland (1)
 13. Italië Italië (1)
 14. Liberia Liberia (1)
 15. Portugal Portugal (1)
 16. Tunesië Tunesië (1)
 17. Zuid-Afrika Zuid-Afrika (1)
 18. Zimbabwe Zimbabwe (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Bessah hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Bessah in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Bessah de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Bessah een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Met de tijd heeft de achternaam Bessah enkele veranderingen ondergaan in zijn spelling of uitspraak.

Het feit dat er bij de vorming van de eerste achternamen geen uniforme spelling was voor de achternaam Bessah stelt ons in staat om veel achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Bessah.

Het onderscheiden van welke van de achternamen, vergelijkbaar met de achternaam Bessah, het eerst verscheen, is niet altijd gemakkelijk. Er zijn veel redenen die hebben kunnen leiden tot een andere schrijfwijze of uitspraak van de achternaam Bessah, waardoor een nieuwe, verschillende achternaam Bessah met een gemeenschappelijke oorsprong is ontstaan.

 1. Bessa
 2. Bessay
 3. Bessaha
 4. Bassah
 5. Bessai
 6. Bessaa
 7. Bessaih
 8. Baessa
 9. Bassa
 10. Beisch
 11. Beish
 12. Besa
 13. Besaw
 14. Besca
 15. Besch
 16. Beseau
 17. Besga
 18. Besh
 19. Beshai
 20. Beshaw
 21. Beshay
 22. Bess
 23. Besse
 24. Bessey
 25. Bessie
 26. Bessio
 27. Besso
 28. Bessu
 29. Bezzah
 30. Bossa
 31. Bussa
 32. Besay
 33. Besaha
 34. Bessi
 35. Bissa
 36. Beusch
 37. Baysah
 38. Bessaiah
 39. Besia
 40. Bissay