Achternaam BettingtonMeer weten over de achternaam Bettington is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Bettington in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Bettington leven.

De Bettington achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Bettington, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Bettington zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Bettington

Bekijk kaart van de achternaam Bettington

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Bettington ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Bettington draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Bettington die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Bettington vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Bettington zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Bettington onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Bettington in de wereld

 1. Australië Australië (189)
 2. Engeland Engeland (39)
 3. Verenigde Staten Verenigde Staten (5)
 4. Zuid-Afrika Zuid-Afrika (5)
 5. België België (3)
 6. Wales Wales (1)
 7. Nieuw-Zeeland Nieuw-Zeeland (1)
 8. Rusland Rusland (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Bettington hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Bettington in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Bettington de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Bettington een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Het is gebruikelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Bettington. Dit komt doordat de achternaam Bettington vaak mutaties heeft ondergaan.

 1. Bettingen
 2. Bettinson
 3. Baddington
 4. Bettenson
 5. Betting
 6. Bettinger
 7. Boddington
 8. Bodington
 9. Buddington
 10. Buttingen
 11. Beiting
 12. Betenson
 13. Bitting
 14. Bittinger
 15. Boettinger
 16. Botting
 17. Beting
 18. Bettinsoli
 19. Batting
 20. Butting
 21. Baitinger
 22. Batangan
 23. Battung
 24. Bedinger
 25. Beeding
 26. Betanco
 27. Betancor
 28. Betanzo
 29. Betanzos
 30. Betencor
 31. Bettens
 32. Bottenstein
 33. Bittenger
 34. Botongo
 35. Batinga
 36. Bettonica
 37. Bettineschi
 38. Batongo
 39. Buiting
 40. Bedding