Achternaam BetensonMeer weten over de achternaam Betenson is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Betenson in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Betenson leven.

De Betenson achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Betenson, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Betenson zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Betenson

Bekijk kaart van de achternaam Betenson

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Betenson ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Betenson draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Betenson die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Betenson vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Betenson zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Betenson onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Betenson in de wereld

 1. Verenigde Staten Verenigde Staten (123)
 2. Engeland Engeland (13)
 3. Brazilië Brazilië (9)
 4. Wales Wales (5)
 5. Australië Australië (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Betenson hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Betenson in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Betenson de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Betenson een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Met de tijd heeft de achternaam Betenson enkele veranderingen ondergaan in zijn spelling of uitspraak.

Het feit dat er bij de vorming van de eerste achternamen geen uniforme spelling was voor de achternaam Betenson stelt ons in staat om veel achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Betenson.

Niet alle achternamen die vergelijkbaar zijn met de achternaam Betenson hebben ermee te maken. Soms is het mogelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Betenson maar een andere oorsprong en betekenis hebben.

Fouten bij het schrijven, vrijwillige veranderingen door de dragers, aanpassingen om taalkundige redenen... Er zijn veel redenen waarom de achternaam Betenson veranderingen of aanpassingen heeft ondergaan, en uit deze aanpassingen kunnen achternamen zijn ontstaan die vergelijkbaar zijn met Betenson, zoals we kunnen zien.

 1. Bettenson
 2. Betencor
 3. Bettinson
 4. Betanco
 5. Betancor
 6. Betanzo
 7. Betanzos
 8. Bettens
 9. Butenko
 10. Butensky
 11. Bitencor
 12. Baetens
 13. Batenko
 14. Beatens
 15. Badens
 16. Batangan
 17. Betance
 18. Betances
 19. Betancort
 20. Betancour
 21. Betancur
 22. Betencourt
 23. Bethencort
 24. Betonica
 25. Bettingen
 26. Bottens
 27. Butenschoen
 28. Butynski
 29. Batnasan
 30. Beting
 31. Botongo
 32. Bitenc
 33. Bitencur
 34. Bitencour
 35. Budenko
 36. Bodenko
 37. Bettinsoli
 38. Batongo
 39. Butinski
 40. Bettington