Achternaam BetancesMeer weten over de achternaam Betances is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Betances in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Betances leven.

De Betances achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Betances, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Betances zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Betances

Bekijk kaart van de achternaam Betances

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Betances ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Betances draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Betances die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Betances vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Betances zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Betances onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Betances in de wereld

 1. Dominikaanse Republiek Dominikaanse Republiek (7416)
 2. Verenigde Staten Verenigde Staten (1621)
 3. Mexico Mexico (137)
 4. Puerto Rico Puerto Rico (94)
 5. Spanje Spanje (48)
 6. Venezuela Venezuela (31)
 7. Antigua en Barbuda Antigua en Barbuda (9)
 8. Canada Canada (4)
 9. Guatemala Guatemala (4)
 10. Panama Panama (3)
 11. Ecuador Ecuador (2)
 12. Zwitserland Zwitserland (1)
 13. Cuba Cuba (1)
 14. Tsjechische Republiek Tsjechische Republiek (1)
 15. Duitsland Duitsland (1)
 16. Frankrijk Frankrijk (1)
 17. Italië Italië (1)
 18. Liechtenstein Liechtenstein (1)
 19. Vietnam Vietnam (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Betances hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Betances in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Betances de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Betances een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Het is gebruikelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Betances. Dit komt doordat de achternaam Betances vaak mutaties heeft ondergaan.

Fouten bij het schrijven, vrijwillige veranderingen door de dragers, aanpassingen om taalkundige redenen... Er zijn veel redenen waarom de achternaam Betances veranderingen of aanpassingen heeft ondergaan, en uit deze aanpassingen kunnen achternamen zijn ontstaan die vergelijkbaar zijn met Betances, zoals we kunnen zien.

Het onderscheiden van welke van de achternamen, vergelijkbaar met de achternaam Betances, het eerst verscheen, is niet altijd gemakkelijk. Er zijn veel redenen die hebben kunnen leiden tot een andere schrijfwijze of uitspraak van de achternaam Betances, waardoor een nieuwe, verschillende achternaam Betances met een gemeenschappelijke oorsprong is ontstaan.

 1. Betance
 2. Betanco
 3. Betancor
 4. Betancur
 5. Betanzos
 6. Botanes
 7. Batanas
 8. Betancort
 9. Betancour
 10. Betancurt
 11. Betanzo
 12. Betencor
 13. Botanch
 14. Botines
 15. Badenes
 16. Batangan
 17. Batinas
 18. Bedinger
 19. Betancourt
 20. Betancurth
 21. Betenson
 22. Betonica
 23. Bettens
 24. Bettingen
 25. Bettinger
 26. Bitanga
 27. Bodange
 28. Botanz
 29. Botinas
 30. Budange
 31. Beting
 32. Bitancurt
 33. Bodanesi
 34. Bodanese
 35. Bhutanese
 36. Bitencor
 37. Baetens
 38. Bitenc
 39. Botanico
 40. Bitencur