Achternaam BetancoMeer weten over de achternaam Betanco is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Betanco in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Betanco leven.

De Betanco achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Betanco, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Betanco zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Betanco

Bekijk kaart van de achternaam Betanco

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Betanco ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Betanco draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Betanco die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Betanco vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Betanco zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Betanco onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Betanco in de wereld

 1. Nicaragua Nicaragua (5889)
 2. Honduras Honduras (4028)
 3. Venezuela Venezuela (444)
 4. Verenigde Staten Verenigde Staten (149)
 5. Spanje Spanje (84)
 6. Costa Rica Costa Rica (21)
 7. Mexico Mexico (7)
 8. El Salvador El Salvador (6)
 9. Canada Canada (5)
 10. Panama Panama (1)
 11. Colombia Colombia (1)
 12. Cuba Cuba (1)
 13. Ecuador Ecuador (1)
 14. Guatemala Guatemala (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Betanco hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Betanco in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Betanco de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Betanco een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Het is gebruikelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Betanco. Dit komt doordat de achternaam Betanco vaak mutaties heeft ondergaan.

Fouten bij het schrijven, vrijwillige veranderingen door de dragers, aanpassingen om taalkundige redenen... Er zijn veel redenen waarom de achternaam Betanco veranderingen of aanpassingen heeft ondergaan, en uit deze aanpassingen kunnen achternamen zijn ontstaan die vergelijkbaar zijn met Betanco, zoals we kunnen zien.

Het onderscheiden van welke van de achternamen, vergelijkbaar met de achternaam Betanco, het eerst verscheen, is niet altijd gemakkelijk. Er zijn veel redenen die hebben kunnen leiden tot een andere schrijfwijze of uitspraak van de achternaam Betanco, waardoor een nieuwe, verschillende achternaam Betanco met een gemeenschappelijke oorsprong is ontstaan.

 1. Betance
 2. Betancor
 3. Betanzo
 4. Betances
 5. Betancort
 6. Betancour
 7. Betancur
 8. Betanzos
 9. Betencor
 10. Botanch
 11. Botanico
 12. Batanas
 13. Betancourt
 14. Betancurt
 15. Betenson
 16. Betonica
 17. Bitanga
 18. Botanes
 19. Botanz
 20. Butenko
 21. Beting
 22. Bitencor
 23. Botongo
 24. Bitenc
 25. Batongo
 26. Batenko
 27. Bodanko
 28. Batangan
 29. Batinas
 30. Batinich
 31. Beiting
 32. Betancourth
 33. Betancurth
 34. Betencourt
 35. Bethancourt
 36. Bethencort
 37. Bettens
 38. Bettenson
 39. Betting
 40. Bettinson