Achternaam BetancourMeer weten over de achternaam Betancour is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Betancour in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Betancour leven.

De Betancour achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Betancour, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Betancour zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Betancour

Bekijk kaart van de achternaam Betancour

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Betancour ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Betancour draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Betancour die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Betancour vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Betancour zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Betancour onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Betancour in de wereld

 1. Colombia Colombia (2837)
 2. Chili Chili (377)
 3. Mexico Mexico (282)
 4. Venezuela Venezuela (209)
 5. Ecuador Ecuador (173)
 6. Argentinië Argentinië (147)
 7. Uruguay Uruguay (112)
 8. Nicaragua Nicaragua (110)
 9. Verenigde Staten Verenigde Staten (106)
 10. Cuba Cuba (71)
 11. Guatemala Guatemala (60)
 12. Honduras Honduras (49)
 13. Peru Peru (35)
 14. Dominikaanse Republiek Dominikaanse Republiek (23)
 15. Costa Rica Costa Rica (15)
 16. Spanje Spanje (8)
 17. Puerto Rico Puerto Rico (8)
 18. Canada Canada (7)
 19. Engeland Engeland (4)
 20. El Salvador El Salvador (4)
 21. Bolivia Bolivia (2)
 22. Brazilië Brazilië (2)
 23. Frankrijk Frankrijk (2)
 24. Panama Panama (2)
 25. Zweden Zweden (2)
 26. Belize Belize (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Betancour hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Betancour in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Betancour de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Betancour een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Het is gebruikelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Betancour. Dit komt doordat de achternaam Betancour vaak mutaties heeft ondergaan.

Het feit dat er bij de vorming van de eerste achternamen geen uniforme spelling was voor de achternaam Betancour stelt ons in staat om veel achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Betancour.

Niet alle achternamen die vergelijkbaar zijn met de achternaam Betancour hebben ermee te maken. Soms is het mogelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Betancour maar een andere oorsprong en betekenis hebben.

 1. Betancor
 2. Betancourt
 3. Betancur
 4. Betanco
 5. Betancort
 6. Betancourth
 7. Betancurt
 8. Betencor
 9. Betencourt
 10. Bethancourt
 11. Bitancourt
 12. Betancourtt
 13. Bitencour
 14. Bettancourt
 15. Betamcourt
 16. Betance
 17. Betances
 18. Betancurth
 19. Betanzo
 20. Betanzos
 21. Bethencourt
 22. Bettencourt
 23. Bitancurt
 24. Bitencor
 25. Bitencourt
 26. Bethancourth
 27. Bitencur
 28. Betenson
 29. Bethencort
 30. Bittencourt
 31. Botanch
 32. Batangouna
 33. Botanico
 34. Bethencourth
 35. Bitencourtt
 36. Bitencurt
 37. Batanas
 38. Batangan
 39. Bedinger
 40. Betonica