Achternaam BethencourtMeer weten over de achternaam Bethencourt is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Bethencourt in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Bethencourt leven.

De Bethencourt achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Bethencourt, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Bethencourt zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Bethencourt

Bekijk kaart van de achternaam Bethencourt

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Bethencourt ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Bethencourt draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Bethencourt die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Bethencourt vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Bethencourt zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Bethencourt onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Bethencourt in de wereld

 1. Spanje Spanje (2682)
 2. Venezuela Venezuela (681)
 3. Frankrijk Frankrijk (600)
 4. Verenigde Staten Verenigde Staten (277)
 5. Argentinië Argentinië (193)
 6. Uruguay Uruguay (105)
 7. Brazilië Brazilië (25)
 8. België België (18)
 9. Engeland Engeland (13)
 10. Paraguay Paraguay (8)
 11. Chili Chili (6)
 12. Mexico Mexico (5)
 13. Australië Australië (4)
 14. Cuba Cuba (4)
 15. Dominikaanse Republiek Dominikaanse Republiek (4)
 16. Canada Canada (3)
 17. Duitsland Duitsland (3)
 18. Denemarken Denemarken (2)
 19. Zweden Zweden (1)
 20. Singapore Singapore (1)
 21. Thailand Thailand (1)
 22. Andorra Andorra (1)
 23. Angola Angola (1)
 24. Zuid-Afrika Zuid-Afrika (1)
 25. Colombia Colombia (1)
 26. Tsjechische Republiek Tsjechische Republiek (1)
 27. Wales Wales (1)
 28. Guatemala Guatemala (1)
 29. Ierland Ierland (1)
 30. Italië Italië (1)
 31. Oman Oman (1)
 32. Panama Panama (1)
 33. Peru Peru (1)
 34. Puerto Rico Puerto Rico (1)
 35. Portugal Portugal (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Bethencourt hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Bethencourt in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Bethencourt de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Bethencourt een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Met de tijd heeft de achternaam Bethencourt enkele veranderingen ondergaan in zijn spelling of uitspraak.

Het is gebruikelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Bethencourt. Dit komt doordat de achternaam Bethencourt vaak mutaties heeft ondergaan.

Het feit dat er bij de vorming van de eerste achternamen geen uniforme spelling was voor de achternaam Bethencourt stelt ons in staat om veel achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Bethencourt.

Fouten bij het schrijven, vrijwillige veranderingen door de dragers, aanpassingen om taalkundige redenen... Er zijn veel redenen waarom de achternaam Bethencourt veranderingen of aanpassingen heeft ondergaan, en uit deze aanpassingen kunnen achternamen zijn ontstaan die vergelijkbaar zijn met Bethencourt, zoals we kunnen zien.

 1. Betencourt
 2. Bethancourt
 3. Bethencort
 4. Bettencourt
 5. Bethencourth
 6. Betancourt
 7. Bittencourt
 8. Bitencourt
 9. Bethancourth
 10. Bettancourt
 11. Betancort
 12. Betancour
 13. Betancourth
 14. Betancurt
 15. Betencor
 16. Bitancourt
 17. Betancourtt
 18. Bitencour
 19. Betamcourt
 20. Bitencourtt
 21. Bitencurt
 22. Betancor
 23. Betancur
 24. Betancurth
 25. Bitancurt
 26. Bitencor
 27. Bitencur
 28. Betanco
 29. Betenson
 30. Bettenson
 31. Bothenius
 32. Betance
 33. Betances
 34. Betanzo
 35. Betanzos
 36. Bettenhausen
 37. Bettens
 38. Bettinger
 39. Bettinson
 40. Butenegro