Achternaam BettingerMeer weten over de achternaam Bettinger is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Bettinger in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Bettinger leven.

De Bettinger achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Bettinger, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Bettinger zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Bettinger

Bekijk kaart van de achternaam Bettinger

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Bettinger ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Bettinger draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Bettinger die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Bettinger vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Bettinger zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Bettinger onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Bettinger in de wereld

 1. Verenigde Staten Verenigde Staten (2662)
 2. Duitsland Duitsland (1852)
 3. Frankrijk Frankrijk (881)
 4. Nederland Nederland (56)
 5. Argentinië Argentinië (38)
 6. Canada Canada (27)
 7. Zwitserland Zwitserland (26)
 8. Mexico Mexico (23)
 9. Brazilië Brazilië (16)
 10. Zweden Zweden (12)
 11. Oostenrijk Oostenrijk (8)
 12. Israël Israël (7)
 13. Japan Japan (4)
 14. België België (2)
 15. Taiwan Taiwan (2)
 16. Amerikaanse Maagdeneilanden Amerikaanse Maagdeneilanden (1)
 17. Vietnam Vietnam (1)
 18. Zuid-Afrika Zuid-Afrika (1)
 19. Australië Australië (1)
 20. Tsjechische Republiek Tsjechische Republiek (1)
 21. Ecuador Ecuador (1)
 22. Spanje Spanje (1)
 23. Irak Irak (1)
 24. Italië Italië (1)
 25. Luxemburg Luxemburg (1)
 26. Maleisië Maleisië (1)
 27. Filipijnen Filipijnen (1)
 28. Rusland Rusland (1)
 29. Thailand Thailand (1)
 30. Tadzjikistan Tadzjikistan (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Bettinger hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Bettinger in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Bettinger de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Bettinger een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Fouten bij het schrijven, vrijwillige veranderingen door de dragers, aanpassingen om taalkundige redenen... Er zijn veel redenen waarom de achternaam Bettinger veranderingen of aanpassingen heeft ondergaan, en uit deze aanpassingen kunnen achternamen zijn ontstaan die vergelijkbaar zijn met Bettinger, zoals we kunnen zien.

Het onderscheiden van welke van de achternamen, vergelijkbaar met de achternaam Bettinger, het eerst verscheen, is niet altijd gemakkelijk. Er zijn veel redenen die hebben kunnen leiden tot een andere schrijfwijze of uitspraak van de achternaam Bettinger, waardoor een nieuwe, verschillende achternaam Bettinger met een gemeenschappelijke oorsprong is ontstaan.

 1. Bettingen
 2. Bittinger
 3. Boettinger
 4. Baitinger
 5. Bedinger
 6. Betting
 7. Buttingen
 8. Bittenger
 9. Badinger
 10. Beiting
 11. Bettinson
 12. Biddinger
 13. Bidinger
 14. Biedinger
 15. Bitting
 16. Botting
 17. Budinger
 18. Beting
 19. Batting
 20. Bettington
 21. Butting
 22. Battung
 23. Beeding
 24. Betance
 25. Betances
 26. Betancor
 27. Betancur
 28. Betencor
 29. Bettens
 30. Bettenson
 31. Botines
 32. Batinga
 33. Bettonica
 34. Bettinsoli
 35. Buiting
 36. Bedding
 37. Badding
 38. Bading
 39. Baetiong
 40. Batangan