Achternaam BetancurtMeer weten over de achternaam Betancurt is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Betancurt in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Betancurt leven.

De Betancurt achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Betancurt, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Betancurt zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Betancurt

Bekijk kaart van de achternaam Betancurt

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Betancurt ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Betancurt draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Betancurt die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Betancurt vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Betancurt zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Betancurt onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Betancurt in de wereld

 1. Colombia Colombia (5947)
 2. Mexico Mexico (770)
 3. Venezuela Venezuela (233)
 4. Chili Chili (206)
 5. Bolivia Bolivia (205)
 6. Verenigde Staten Verenigde Staten (176)
 7. Uruguay Uruguay (161)
 8. Ecuador Ecuador (149)
 9. Nicaragua Nicaragua (135)
 10. Honduras Honduras (92)
 11. Peru Peru (88)
 12. Argentinië Argentinië (76)
 13. Spanje Spanje (73)
 14. Brazilië Brazilië (15)
 15. Canada Canada (14)
 16. Panama Panama (9)
 17. Dominikaanse Republiek Dominikaanse Republiek (4)
 18. Puerto Rico Puerto Rico (4)
 19. Cuba Cuba (3)
 20. Zwitserland Zwitserland (2)
 21. Costa Rica Costa Rica (2)
 22. Engeland Engeland (2)
 23. Andorra Andorra (1)
 24. Australië Australië (1)
 25. Duitsland Duitsland (1)
 26. Guatemala Guatemala (1)
 27. Noorwegen Noorwegen (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Betancurt hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Betancurt in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Betancurt de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Betancurt een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Met de tijd heeft de achternaam Betancurt enkele veranderingen ondergaan in zijn spelling of uitspraak.

Het is gebruikelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Betancurt. Dit komt doordat de achternaam Betancurt vaak mutaties heeft ondergaan.

Fouten bij het schrijven, vrijwillige veranderingen door de dragers, aanpassingen om taalkundige redenen... Er zijn veel redenen waarom de achternaam Betancurt veranderingen of aanpassingen heeft ondergaan, en uit deze aanpassingen kunnen achternamen zijn ontstaan die vergelijkbaar zijn met Betancurt, zoals we kunnen zien.

Het onderscheiden van welke van de achternamen, vergelijkbaar met de achternaam Betancurt, het eerst verscheen, is niet altijd gemakkelijk. Er zijn veel redenen die hebben kunnen leiden tot een andere schrijfwijze of uitspraak van de achternaam Betancurt, waardoor een nieuwe, verschillende achternaam Betancurt met een gemeenschappelijke oorsprong is ontstaan.

 1. Betancort
 2. Betancourt
 3. Betancur
 4. Betancurth
 5. Bitancurt
 6. Betancor
 7. Betancour
 8. Betancourth
 9. Betencourt
 10. Bethancourt
 11. Bitancourt
 12. Betancourtt
 13. Bettancourt
 14. Betamcourt
 15. Bitencurt
 16. Betance
 17. Betances
 18. Betanco
 19. Betencor
 20. Bethencort
 21. Bethencourt
 22. Bettencourt
 23. Bitencourt
 24. Bethancourth
 25. Bitencur
 26. Betanzo
 27. Betanzos
 28. Bittencourt
 29. Botanch
 30. Bitencor
 31. Bitencour
 32. Bethencourth
 33. Bitencourtt
 34. Batanas
 35. Batangan
 36. Bedinger
 37. Betenson
 38. Betonica
 39. Bettinger
 40. Bitanga