Achternaam BetanceMeer weten over de achternaam Betance is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Betance in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Betance leven.

De Betance achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Betance, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Betance zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Betance

Bekijk kaart van de achternaam Betance

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Betance ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Betance draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Betance die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Betance vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Betance zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Betance onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Betance in de wereld

 1. Mexico Mexico (365)
 2. Verenigde Staten Verenigde Staten (240)
 3. Dominikaanse Republiek Dominikaanse Republiek (200)
 4. Honduras Honduras (187)
 5. Spanje Spanje (1)
 6. Saint Kitts en Nevis Saint Kitts en Nevis (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Betance hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Betance in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Betance de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Betance een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Met de tijd heeft de achternaam Betance enkele veranderingen ondergaan in zijn spelling of uitspraak.

Het is gebruikelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Betance. Dit komt doordat de achternaam Betance vaak mutaties heeft ondergaan.

Niet alle achternamen die vergelijkbaar zijn met de achternaam Betance hebben ermee te maken. Soms is het mogelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Betance maar een andere oorsprong en betekenis hebben.

 1. Betances
 2. Betanco
 3. Betancor
 4. Betancur
 5. Betanzo
 6. Botanch
 7. Batanas
 8. Betancort
 9. Betancour
 10. Betancurt
 11. Betanzos
 12. Betencor
 13. Betonica
 14. Bitanga
 15. Bodange
 16. Botanes
 17. Botanz
 18. Budange
 19. Beting
 20. Bitenc
 21. Botanico
 22. Batangan
 23. Batinas
 24. Batinich
 25. Bedinger
 26. Beiting
 27. Betancourt
 28. Betancurth
 29. Betenson
 30. Bettens
 31. Betting
 32. Bettingen
 33. Bettinger
 34. Botinas
 35. Botines
 36. Botnick
 37. Butenko
 38. Bitancurt
 39. Bodanese
 40. Bhutanese