Achternaam BetonicaMeer weten over de achternaam Betonica is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Betonica in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Betonica leven.

De Betonica achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Betonica, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Betonica zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Betonica

Bekijk kaart van de achternaam Betonica

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Betonica ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Betonica draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Betonica die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Betonica vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Betonica zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Betonica onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Betonica in de wereld

 1. Italië Italië (59)
 2. Brazilië Brazilië (5)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Betonica hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Betonica in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Betonica de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Betonica een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

 1. Bettonica
 2. Batinich
 3. Betance
 4. Betanco
 5. Botnick
 6. Butnicu
 7. Botonga
 8. Botanico
 9. Betances
 10. Betancor
 11. Betancur
 12. Betanzo
 13. Betanzos
 14. Betencor
 15. Betenson
 16. Betting
 17. Bidnick
 18. Bitanga
 19. Botanch
 20. Botwinick
 21. Budinich
 22. Budnick
 23. Beting
 24. Budnic
 25. Batinić
 26. Botongo
 27. Bitenc
 28. Batinga
 29. Batongo
 30. Badenoch
 31. Badenock
 32. Baetiong
 33. Batanas
 34. Batangan
 35. Batinas
 36. Bedinger
 37. Bednash
 38. Beeding
 39. Beiting
 40. Betancort