Achternaam BitancurtMeer weten over de achternaam Bitancurt is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Bitancurt in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Bitancurt leven.

De Bitancurt achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Bitancurt, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Bitancurt zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Bitancurt

Bekijk kaart van de achternaam Bitancurt

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Bitancurt ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Bitancurt draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Bitancurt die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Bitancurt vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Bitancurt zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Bitancurt onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Bitancurt in de wereld

 1. Uruguay Uruguay (137)
 2. Argentinië Argentinië (125)
 3. Peru Peru (10)
 4. Brazilië Brazilië (9)
 5. Verenigde Staten Verenigde Staten (9)
 6. Australië Australië (7)
 7. Spanje Spanje (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Bitancurt hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Bitancurt in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Bitancurt de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Bitancurt een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Met de tijd heeft de achternaam Bitancurt enkele veranderingen ondergaan in zijn spelling of uitspraak.

Het is gebruikelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Bitancurt. Dit komt doordat de achternaam Bitancurt vaak mutaties heeft ondergaan.

Het feit dat er bij de vorming van de eerste achternamen geen uniforme spelling was voor de achternaam Bitancurt stelt ons in staat om veel achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Bitancurt.

Niet alle achternamen die vergelijkbaar zijn met de achternaam Bitancurt hebben ermee te maken. Soms is het mogelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Bitancurt maar een andere oorsprong en betekenis hebben.

Fouten bij het schrijven, vrijwillige veranderingen door de dragers, aanpassingen om taalkundige redenen... Er zijn veel redenen waarom de achternaam Bitancurt veranderingen of aanpassingen heeft ondergaan, en uit deze aanpassingen kunnen achternamen zijn ontstaan die vergelijkbaar zijn met Bitancurt, zoals we kunnen zien.

 1. Betancurt
 2. Bitancourt
 3. Bitencurt
 4. Betancort
 5. Betancourt
 6. Betancur
 7. Betancurth
 8. Bitencourt
 9. Bitencur
 10. Betancor
 11. Betancour
 12. Betancourth
 13. Betencourt
 14. Bethancourt
 15. Bittencourt
 16. Betancourtt
 17. Bitencor
 18. Bitencour
 19. Bettancourt
 20. Betamcourt
 21. Bitencourtt
 22. Betance
 23. Betances
 24. Betanco
 25. Betencor
 26. Bethencort
 27. Bethencourt
 28. Bettencourt
 29. Bitanga
 30. Botanch
 31. Bethancourth
 32. Bitenc
 33. Baitinger
 34. Batanas
 35. Batangan
 36. Betanzo
 37. Betanzos
 38. Bidinger
 39. Bittinger
 40. Botanes