Achternaam AbakeliaMeer weten over de achternaam Abakelia is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Abakelia in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Abakelia leven.

De Abakelia achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Abakelia, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Abakelia zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Abakelia

Bekijk kaart van de achternaam Abakelia

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Abakelia ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Abakelia draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Abakelia die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Abakelia vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Abakelia zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Abakelia onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Abakelia in de wereld

 1. Georgië Georgië (341)
 2. Abchazië Abchazië (180)
 3. Rusland Rusland (35)
 4. Wit-Rusland Wit-Rusland (5)
 5. Kazachstan Kazachstan (1)
 6. Verenigde Staten Verenigde Staten (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Abakelia hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Abakelia in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Abakelia de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Abakelia een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Met de tijd heeft de achternaam Abakelia enkele veranderingen ondergaan in zijn spelling of uitspraak.

Het feit dat er bij de vorming van de eerste achternamen geen uniforme spelling was voor de achternaam Abakelia stelt ons in staat om veel achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abakelia.

Niet alle achternamen die vergelijkbaar zijn met de achternaam Abakelia hebben ermee te maken. Soms is het mogelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abakelia maar een andere oorsprong en betekenis hebben.

Het onderscheiden van welke van de achternamen, vergelijkbaar met de achternaam Abakelia, het eerst verscheen, is niet altijd gemakkelijk. Er zijn veel redenen die hebben kunnen leiden tot een andere schrijfwijze of uitspraak van de achternaam Abakelia, waardoor een nieuwe, verschillende achternaam Abakelia met een gemeenschappelijke oorsprong is ontstaan.

 1. Abasola
 2. Abiakel
 3. Abasolo
 4. Abazolo
 5. Abecilla
 6. Abselam
 7. Abselan
 8. Apicella
 9. Absillis
 10. Abbasli
 11. Abascal
 12. Abegglen
 13. Absall
 14. Absalom
 15. Absalon
 16. Abshilava
 17. Absolon
 18. Absolut
 19. Afzali
 20. Apicelli
 21. Avasilcai
 22. Avasolo
 23. Avecilla
 24. Avezuela
 25. Abigail
 26. Absil
 27. Abu-khalil
 28. Abigael
 29. Abu salim
 30. Avicola
 31. Abuchalja
 32. Absolom
 33. Abosoliman
 34. Afzelius
 35. Abjilini
 36. Avesilla
 37. Avagliano
 38. Absolem
 39. Afzaal
 40. Afzal