Achternaam AbecillaMeer weten over de achternaam Abecilla is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Abecilla in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Abecilla leven.

De Abecilla achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Abecilla, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Abecilla zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Abecilla

Bekijk kaart van de achternaam Abecilla

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Abecilla ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Abecilla draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Abecilla die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Abecilla vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Abecilla zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Abecilla onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Abecilla in de wereld

 1. Filipijnen Filipijnen (797)
 2. Verenigde Staten Verenigde Staten (40)
 3. Argentinië Argentinië (24)
 4. Verenigde Arabische Emiraten Verenigde Arabische Emiraten (1)
 5. Italië Italië (1)
 6. Mexico Mexico (1)
 7. Nieuw-Zeeland Nieuw-Zeeland (1)
 8. Panama Panama (1)
 9. Saoedi-Arabië Saoedi-Arabië (1)
 10. Singapore Singapore (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Abecilla hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Abecilla in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Abecilla de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Abecilla een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Niet alle achternamen die vergelijkbaar zijn met de achternaam Abecilla hebben ermee te maken. Soms is het mogelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abecilla maar een andere oorsprong en betekenis hebben.

 1. Avecilla
 2. Avecillas
 3. Avesilla
 4. Apicella
 5. Abegglen
 6. Absall
 7. Abshilava
 8. Apicelli
 9. Avezuela
 10. Abessolo
 11. Abasola
 12. Absil
 13. Absillis
 14. Abu hijla
 15. Avicola
 16. Abuchalja
 17. Abakelia
 18. Abascal
 19. Abasolo
 20. Abazolo
 21. Absalom
 22. Absalon
 23. Abselam
 24. Abselan
 25. Absolon
 26. Absolut
 27. Avasilcai
 28. Abigail
 29. Abigael
 30. Abbasli
 31. Abossolo
 32. Abguillerm
 33. Abou sylla
 34. Abu salah
 35. Abiakel
 36. Absolom
 37. Abjilini
 38. Absolem
 39. Afzaal
 40. Afzal