Achternaam AbazoloMeer weten over de achternaam Abazolo is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Abazolo in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Abazolo leven.

De Abazolo achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Abazolo, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Abazolo zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Abazolo

Bekijk kaart van de achternaam Abazolo

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Abazolo ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Abazolo draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Abazolo die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Abazolo vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Abazolo zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Abazolo onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Abazolo in de wereld

 1. Mexico Mexico (41)
 2. Spanje Spanje (15)
 3. Argentinië Argentinië (7)
 4. Ecuador Ecuador (5)
 5. Peru Peru (5)
 6. Chili Chili (4)
 7. Verenigde Staten Verenigde Staten (2)
 8. Venezuela Venezuela (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Abazolo hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Abazolo in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Abazolo de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Abazolo een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Het feit dat er bij de vorming van de eerste achternamen geen uniforme spelling was voor de achternaam Abazolo stelt ons in staat om veel achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abazolo.

 1. Abasolo
 2. Avasolo
 3. Abasola
 4. Absolon
 5. Abessolo
 6. Abossolo
 7. Absolom
 8. Abascal
 9. Absall
 10. Absalom
 11. Absalon
 12. Absolut
 13. Afzal
 14. Afzali
 15. Absil
 16. Abbasli
 17. Avicola
 18. Abiakel
 19. Absolem
 20. Abakelia
 21. Abecilla
 22. Abegglen
 23. Abselam
 24. Abselan
 25. Afzaal
 26. Avezuela
 27. Abigail
 28. Absillis
 29. Abigael
 30. Afsal
 31. Abihaggle
 32. Abshilava
 33. Apicella
 34. Apicelli
 35. Apsley
 36. Avasilcai
 37. Avasiloaie
 38. Avecilla
 39. Abusleme
 40. Absalonsen