Achternaam AbigaelMeer weten over de achternaam Abigael is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Abigael in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Abigael leven.

De Abigael achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Abigael, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Abigael zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Abigael

Bekijk kaart van de achternaam Abigael

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Abigael ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Abigael draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Abigael die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Abigael vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Abigael zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Abigael onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Abigael in de wereld

 1. Tsjaad Tsjaad (867)
 2. Kenia Kenia (257)
 3. Nigeria Nigeria (167)
 4. Democratische Republiek Congo Democratische Republiek Congo (55)
 5. Indonesië Indonesië (53)
 6. Israël Israël (5)
 7. Brunei Brunei (1)
 8. Republiek Congo Republiek Congo (1)
 9. Ethiopië Ethiopië (1)
 10. Filipijnen Filipijnen (1)
 11. Rwanda Rwanda (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Abigael hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Abigael in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Abigael de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Abigael een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Met de tijd heeft de achternaam Abigael enkele veranderingen ondergaan in zijn spelling of uitspraak.

Het is gebruikelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abigael. Dit komt doordat de achternaam Abigael vaak mutaties heeft ondergaan.

Het feit dat er bij de vorming van de eerste achternamen geen uniforme spelling was voor de achternaam Abigael stelt ons in staat om veel achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abigael.

Fouten bij het schrijven, vrijwillige veranderingen door de dragers, aanpassingen om taalkundige redenen... Er zijn veel redenen waarom de achternaam Abigael veranderingen of aanpassingen heeft ondergaan, en uit deze aanpassingen kunnen achternamen zijn ontstaan die vergelijkbaar zijn met Abigael, zoals we kunnen zien.

 1. Abigail
 2. Abiakel
 3. Absall
 4. Abascal
 5. Abegglen
 6. Afzaal
 7. Afzal
 8. Absil
 9. Abbasli
 10. Afsal
 11. Abihaggle
 12. Absolem
 13. Abasolo
 14. Abazolo
 15. Abecilla
 16. Absalom
 17. Absalon
 18. Abselam
 19. Abselan
 20. Abshilava
 21. Absolon
 22. Absolut
 23. Afzali
 24. Apicella
 25. Apicelli
 26. Apsley
 27. Avezuela
 28. Avigliano
 29. Abessolo
 30. Abasola
 31. Absillis
 32. Abusleme
 33. Abossolo
 34. Abu saleh
 35. Abu salem
 36. Avicola
 37. Absolom
 38. Abjilini
 39. Abi khaled
 40. Abakelia