Achternaam Abi khaledMeer weten over de achternaam Abi khaled is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Abi khaled in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Abi khaled leven.

De Abi khaled achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Abi khaled, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Abi khaled zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Abi khaled

Bekijk kaart van de achternaam Abi khaled

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Abi khaled ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Abi khaled draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Abi khaled die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Abi khaled vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Abi khaled zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Abi khaled onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Abi khaled in de wereld

 1. Canada Canada (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Abi khaled hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Abi khaled in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Abi khaled de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Abi khaled een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Met de tijd heeft de achternaam Abi khaled enkele veranderingen ondergaan in zijn spelling of uitspraak.

Het is gebruikelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abi khaled. Dit komt doordat de achternaam Abi khaled vaak mutaties heeft ondergaan.

Het feit dat er bij de vorming van de eerste achternamen geen uniforme spelling was voor de achternaam Abi khaled stelt ons in staat om veel achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abi khaled.

 1. Abu-khalil
 2. Abu saleh
 3. Abou khalil
 4. Abu salem
 5. Abigael
 6. Abou ghaly
 7. Abu salah
 8. Abu salim
 9. Abihaggle
 10. Abuchalja
 11. Abiakel
 12. Abou-salem
 13. Abascal
 14. Abegglen
 15. Absall
 16. Absalom
 17. Absalon
 18. Abigail
 19. Abu shallouf
 20. Abu hijla
 21. Abu shahala
 22. Absolem
 23. Abakelia
 24. Abasolo
 25. Abazolo
 26. Abecilla
 27. Abselam
 28. Abselan
 29. Abshilava
 30. Absolon
 31. Absolut
 32. Afzaal
 33. Afzal
 34. Afzali
 35. Apicella
 36. Apicelli
 37. Apsley
 38. Aufschlager
 39. Avigliano
 40. Abessolo