Achternaam AbbasliMeer weten over de achternaam Abbasli is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Abbasli in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Abbasli leven.

De Abbasli achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Abbasli, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Abbasli zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Abbasli

Bekijk kaart van de achternaam Abbasli

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Abbasli ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Abbasli draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Abbasli die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Abbasli vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Abbasli zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Abbasli onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Abbasli in de wereld

 1. Azerbeidzjan Azerbeidzjan (1502)
 2. India India (10)
 3. Turkije Turkije (6)
 4. Rusland Rusland (5)
 5. Canada Canada (1)
 6. Nederland Nederland (1)
 7. Pakistan Pakistan (1)
 8. Togo Togo (1)
 9. Verenigde Staten Verenigde Staten (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Abbasli hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Abbasli in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Abbasli de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Abbasli een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Het is gebruikelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abbasli. Dit komt doordat de achternaam Abbasli vaak mutaties heeft ondergaan.

Het feit dat er bij de vorming van de eerste achternamen geen uniforme spelling was voor de achternaam Abbasli stelt ons in staat om veel achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abbasli.

Niet alle achternamen die vergelijkbaar zijn met de achternaam Abbasli hebben ermee te maken. Soms is het mogelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abbasli maar een andere oorsprong en betekenis hebben.

 1. Abasolo
 2. Absall
 3. Afzali
 4. Abasola
 5. Abascal
 6. Abazolo
 7. Absalom
 8. Absalon
 9. Afzaal
 10. Afzal
 11. Avasolo
 12. Abessolo
 13. Abigail
 14. Absil
 15. Absillis
 16. Abigael
 17. Abossolo
 18. Afsal
 19. Abu salim
 20. Abiakel
 21. Abakelia
 22. Abecilla
 23. Abegglen
 24. Abselam
 25. Abselan
 26. Absolon
 27. Absolut
 28. Apicelli
 29. Apsley
 30. Avasilcai
 31. Abusleme
 32. Abu saleh
 33. Abu salem
 34. Abu salah
 35. Abihaggle
 36. Avicola
 37. Absolom
 38. Abjilini
 39. Absolem
 40. Abshilava