Achternaam AbakouyMeer weten over de achternaam Abakouy is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Abakouy in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Abakouy leven.

De Abakouy achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Abakouy, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Abakouy zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Abakouy

Bekijk kaart van de achternaam Abakouy

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Abakouy ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Abakouy draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Abakouy die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Abakouy vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Abakouy zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Abakouy onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Abakouy in de wereld

 1. Marokko Marokko (204)
 2. Spanje Spanje (46)
 3. België België (6)
 4. Duitsland Duitsland (1)
 5. Frankrijk Frankrijk (1)
 6. Zweden Zweden (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Abakouy hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Abakouy in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Abakouy de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Abakouy een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Met de tijd heeft de achternaam Abakouy enkele veranderingen ondergaan in zijn spelling of uitspraak.

Het feit dat er bij de vorming van de eerste achternamen geen uniforme spelling was voor de achternaam Abakouy stelt ons in staat om veel achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abakouy.

 1. Abikou
 2. Abaco
 3. Abagiu
 4. Abajo
 5. Abaso
 6. Abjayou
 7. Absou
 8. Abiko
 9. Avako
 10. Abaka
 11. Abuaku
 12. Abacho
 13. Abaga
 14. Abaiga
 15. Abas
 16. Abasi
 17. Abass
 18. Abassi
 19. Abaz
 20. Abaza
 21. Abazi
 22. Abbaco
 23. Abego
 24. Abegue
 25. Abeos
 26. Abeso
 27. Abiosi
 28. Abjo
 29. Abke
 30. Abogo
 31. Abos
 32. Aboza
 33. Auboux
 34. Apaka
 35. Abaca
 36. Abasca
 37. Aavok
 38. Abasse
 39. Aabak
 40. Abichou