Achternaam AbichouMeer weten over de achternaam Abichou is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Abichou in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Abichou leven.

De Abichou achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Abichou, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Abichou zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Abichou

Bekijk kaart van de achternaam Abichou

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Abichou ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Abichou draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Abichou die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Abichou vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Abichou zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Abichou onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Abichou in de wereld

 1. Frankrijk Frankrijk (608)
 2. Tunesië Tunesië (41)
 3. Engeland Engeland (5)
 4. Kameroen Kameroen (2)
 5. Verenigde Staten Verenigde Staten (2)
 6. Verenigde Arabische Emiraten Verenigde Arabische Emiraten (1)
 7. Oostenrijk Oostenrijk (1)
 8. België België (1)
 9. Griekenland Griekenland (1)
 10. Liechtenstein Liechtenstein (1)
 11. Libië Libië (1)
 12. Maleisië Maleisië (1)
 13. Noorwegen Noorwegen (1)
 14. Slowakije Slowakije (1)
 15. Tanzania Tanzania (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Abichou hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Abichou in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Abichou de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Abichou een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Met de tijd heeft de achternaam Abichou enkele veranderingen ondergaan in zijn spelling of uitspraak.

Het is gebruikelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abichou. Dit komt doordat de achternaam Abichou vaak mutaties heeft ondergaan.

Het feit dat er bij de vorming van de eerste achternamen geen uniforme spelling was voor de achternaam Abichou stelt ons in staat om veel achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abichou.

Fouten bij het schrijven, vrijwillige veranderingen door de dragers, aanpassingen om taalkundige redenen... Er zijn veel redenen waarom de achternaam Abichou veranderingen of aanpassingen heeft ondergaan, en uit deze aanpassingen kunnen achternamen zijn ontstaan die vergelijkbaar zijn met Abichou, zoals we kunnen zien.

Het onderscheiden van welke van de achternamen, vergelijkbaar met de achternaam Abichou, het eerst verscheen, is niet altijd gemakkelijk. Er zijn veel redenen die hebben kunnen leiden tot een andere schrijfwijze of uitspraak van de achternaam Abichou, waardoor een nieuwe, verschillende achternaam Abichou met een gemeenschappelijke oorsprong is ontstaan.

 1. Abacho
 2. Abicha
 3. Abich
 4. Abikou
 5. Abiche
 6. Abaco
 7. Abici
 8. Abiego
 9. Abiuso
 10. Abjayou
 11. Absou
 12. Abucha
 13. Abiko
 14. Avich
 15. Abish
 16. Abachi
 17. Abicka
 18. Abagiu
 19. Abajo
 20. Abakouy
 21. Abaso
 22. Abbaco
 23. Abecia
 24. Abeck
 25. Abego
 26. Abeos
 27. Abeso
 28. Abghi
 29. Abiega
 30. Abiosi
 31. Abis
 32. Abiss
 33. Abjo
 34. Abogo
 35. Abos
 36. Apache
 37. Apice
 38. Apici
 39. Apigo
 40. Aubach