Achternaam AbisaiMeer weten over de achternaam Abisai is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Abisai in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Abisai leven.

De Abisai achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Abisai, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Abisai zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Abisai

Bekijk kaart van de achternaam Abisai

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Abisai ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Abisai draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Abisai die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Abisai vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Abisai zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Abisai onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Abisai in de wereld

 1. Tanzania Tanzania (1513)
 2. Namibië Namibië (1131)
 3. Kenia Kenia (373)
 4. Malawi Malawi (105)
 5. Papoea Nieuw Guinea Papoea Nieuw Guinea (25)
 6. Democratische Republiek Congo Democratische Republiek Congo (21)
 7. Nigeria Nigeria (19)
 8. Indonesië Indonesië (17)
 9. Zimbabwe Zimbabwe (8)
 10. Mexico Mexico (6)
 11. Soedan Soedan (4)
 12. Oeganda Oeganda (3)
 13. Verenigde Staten Verenigde Staten (3)
 14. Zuid-Afrika Zuid-Afrika (3)
 15. Brazilië Brazilië (2)
 16. Engeland Engeland (2)
 17. Canada Canada (1)
 18. China China (1)
 19. Dominikaanse Republiek Dominikaanse Republiek (1)
 20. India India (1)
 21. Roemenië Roemenië (1)
 22. Zweden Zweden (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Abisai hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Abisai in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Abisai de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Abisai een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Met de tijd heeft de achternaam Abisai enkele veranderingen ondergaan in zijn spelling of uitspraak.

Het feit dat er bij de vorming van de eerste achternamen geen uniforme spelling was voor de achternaam Abisai stelt ons in staat om veel achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abisai.

Fouten bij het schrijven, vrijwillige veranderingen door de dragers, aanpassingen om taalkundige redenen... Er zijn veel redenen waarom de achternaam Abisai veranderingen of aanpassingen heeft ondergaan, en uit deze aanpassingen kunnen achternamen zijn ontstaan die vergelijkbaar zijn met Abisai, zoals we kunnen zien.

 1. Abissi
 2. Abasi
 3. Abassi
 4. Abici
 5. Abiosi
 6. Abis
 7. Abiss
 8. Apisa
 9. Abssi
 10. Abish
 11. Abija
 12. Abiusi
 13. Abijay
 14. Absi
 15. Abiak
 16. Abaisa
 17. Abasa
 18. Abiza
 19. Abaga
 20. Abaiga
 21. Abas
 22. Abaso
 23. Abass
 24. Abaz
 25. Abaza
 26. Abazi
 27. Abbas
 28. Abbasi
 29. Abbassi
 30. Abbis
 31. Abbs
 32. Abeiza
 33. Abeja
 34. Abes
 35. Abeso
 36. Abghi
 37. Abiega
 38. Abiego
 39. Abiuso
 40. Abja