Achternaam AbbisMeer weten over de achternaam Abbis is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Abbis in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Abbis leven.

De Abbis achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Abbis, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Abbis zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Abbis

Bekijk kaart van de achternaam Abbis

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Abbis ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Abbis draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Abbis die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Abbis vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Abbis zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Abbis onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Abbis in de wereld

 1. Ivoorkust Ivoorkust (61)
 2. Verenigde Staten Verenigde Staten (44)
 3. Filipijnen Filipijnen (32)
 4. Pakistan Pakistan (31)
 5. Nigeria Nigeria (29)
 6. Canada Canada (25)
 7. Brazilië Brazilië (23)
 8. Engeland Engeland (22)
 9. Nieuw-Zeeland Nieuw-Zeeland (6)
 10. Egypte Egypte (4)
 11. Italië Italië (3)
 12. Verenigde Arabische Emiraten Verenigde Arabische Emiraten (2)
 13. Zwitserland Zwitserland (2)
 14. Frankrijk Frankrijk (2)
 15. India India (2)
 16. Australië Australië (1)
 17. Duitsland Duitsland (1)
 18. Ecuador Ecuador (1)
 19. Libanon Libanon (1)
 20. Tunesië Tunesië (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Abbis hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Abbis in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Abbis de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Abbis een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Met de tijd heeft de achternaam Abbis enkele veranderingen ondergaan in zijn spelling of uitspraak.

Het is gebruikelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abbis. Dit komt doordat de achternaam Abbis vaak mutaties heeft ondergaan.

Het feit dat er bij de vorming van de eerste achternamen geen uniforme spelling was voor de achternaam Abbis stelt ons in staat om veel achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abbis.

Niet alle achternamen die vergelijkbaar zijn met de achternaam Abbis hebben ermee te maken. Soms is het mogelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abbis maar een andere oorsprong en betekenis hebben.

 1. Abbas
 2. Abbes
 3. Abbs
 4. Abis
 5. Abbic
 6. Abbiss
 7. Abbys
 8. Abas
 9. Abass
 10. Abbasi
 11. Abbass
 12. Abeos
 13. Abes
 14. Abiss
 15. Abos
 16. Abys
 17. Affis
 18. Aubais
 19. Avis
 20. Abs
 21. Abyss
 22. Apis
 23. Abish
 24. Absi
 25. Abaisa
 26. Abik
 27. Abbess
 28. Abbyss
 29. Abaco
 30. Abaga
 31. Abagiu
 32. Abaiga
 33. Abajo
 34. Abasi
 35. Abaso
 36. Abassi
 37. Abaz
 38. Abaza
 39. Abazi
 40. Abbaco