Achternaam AbbyssMeer weten over de achternaam Abbyss is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Abbyss in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Abbyss leven.

De Abbyss achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Abbyss, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Abbyss zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Abbyss

Bekijk kaart van de achternaam Abbyss

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Abbyss ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Abbyss draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Abbyss die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Abbyss vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Abbyss zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Abbyss onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Abbyss in de wereld

 1. Verenigde Staten Verenigde Staten (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Abbyss hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Abbyss in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Abbyss de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Abbyss een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Fouten bij het schrijven, vrijwillige veranderingen door de dragers, aanpassingen om taalkundige redenen... Er zijn veel redenen waarom de achternaam Abbyss veranderingen of aanpassingen heeft ondergaan, en uit deze aanpassingen kunnen achternamen zijn ontstaan die vergelijkbaar zijn met Abbyss, zoals we kunnen zien.

 1. Abbass
 2. Abyss
 3. Abbess
 4. Abbiss
 5. Abbys
 6. Abass
 7. Abbas
 8. Abbasi
 9. Abbassi
 10. Abbes
 11. Abbis
 12. Abbs
 13. Abiss
 14. Abys
 15. Abbassa
 16. Abas
 17. Abasi
 18. Abaso
 19. Abassi
 20. Abbaco
 21. Abeos
 22. Abes
 23. Abeso
 24. Abiosi
 25. Abis
 26. Abiuso
 27. Abos
 28. Aboussi
 29. Aubais
 30. Aubeso
 31. Abs
 32. Abasse
 33. Aboussa
 34. Abbic
 35. Abiosse
 36. Abbaci
 37. Abssi
 38. Abish
 39. Abase
 40. Aabbasi