Achternaam AbasseMeer weten over de achternaam Abasse is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Abasse in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Abasse leven.

De Abasse achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Abasse, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Abasse zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Abasse

Bekijk kaart van de achternaam Abasse

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Abasse ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Abasse draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Abasse die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Abasse vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Abasse zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Abasse onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Abasse in de wereld

 1. Comoren Comoren (796)
 2. Frankrijk Frankrijk (690)
 3. Niger Niger (409)
 4. Benin Benin (156)
 5. Djibouti Djibouti (100)
 6. Algerije Algerije (74)
 7. Ivoorkust Ivoorkust (58)
 8. Ethiopië Ethiopië (49)
 9. Kameroen Kameroen (36)
 10. Argentinië Argentinië (35)
 11. Burkina Faso Burkina Faso (22)
 12. Democratische Republiek Congo Democratische Republiek Congo (21)
 13. Mauritanië Mauritanië (21)
 14. Brazilië Brazilië (13)
 15. Mozambique Mozambique (9)
 16. Togo Togo (9)
 17. Pakistan Pakistan (8)
 18. Nigeria Nigeria (7)
 19. Canada Canada (5)
 20. India India (5)
 21. Senegal Senegal (5)
 22. Verenigde Staten Verenigde Staten (4)
 23. Tsjaad Tsjaad (4)
 24. Zuid-Afrika Zuid-Afrika (2)
 25. Engeland Engeland (2)
 26. België België (1)
 27. China China (1)
 28. Egypte Egypte (1)
 29. Madagaskar Madagaskar (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Abasse hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Abasse in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Abasse de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Abasse een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Met de tijd heeft de achternaam Abasse enkele veranderingen ondergaan in zijn spelling of uitspraak.

Het is gebruikelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abasse. Dit komt doordat de achternaam Abasse vaak mutaties heeft ondergaan.

Het feit dat er bij de vorming van de eerste achternamen geen uniforme spelling was voor de achternaam Abasse stelt ons in staat om veel achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abasse.

Niet alle achternamen die vergelijkbaar zijn met de achternaam Abasse hebben ermee te maken. Soms is het mogelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abasse maar een andere oorsprong en betekenis hebben.

Het onderscheiden van welke van de achternamen, vergelijkbaar met de achternaam Abasse, het eerst verscheen, is niet altijd gemakkelijk. Er zijn veel redenen die hebben kunnen leiden tot een andere schrijfwijze of uitspraak van de achternaam Abasse, waardoor een nieuwe, verschillende achternaam Abasse met een gemeenschappelijke oorsprong is ontstaan.

 1. Abass
 2. Abassi
 3. Abase
 4. Abas
 5. Abasi
 6. Abaso
 7. Abbass
 8. Abbassi
 9. Abiss
 10. Afassi
 11. Abasca
 12. Abyss
 13. Abiosse
 14. Abbassa
 15. Abssi
 16. Abaisa
 17. Abissi
 18. Abasa
 19. Abacho
 20. Abaco
 21. Abaga
 22. Abagiu
 23. Abaiga
 24. Abajo
 25. Abaz
 26. Abaza
 27. Abazi
 28. Abbas
 29. Abbasi
 30. Abbes
 31. Abbis
 32. Abbs
 33. Abegue
 34. Abeos
 35. Abes
 36. Abeso
 37. Abiosi
 38. Abis
 39. Abiuso
 40. Abke