Achternaam AbissiMeer weten over de achternaam Abissi is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Abissi in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Abissi leven.

De Abissi achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Abissi, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Abissi zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Abissi

Bekijk kaart van de achternaam Abissi

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Abissi ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Abissi draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Abissi die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Abissi vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Abissi zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Abissi onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Abissi in de wereld

 1. Benin Benin (986)
 2. Ivoorkust Ivoorkust (203)
 3. Marokko Marokko (170)
 4. Brazilië Brazilië (91)
 5. Verenigde Staten Verenigde Staten (61)
 6. Frankrijk Frankrijk (59)
 7. Italië Italië (58)
 8. Kameroen Kameroen (44)
 9. België België (33)
 10. Venezuela Venezuela (12)
 11. Burkina Faso Burkina Faso (11)
 12. Nigeria Nigeria (11)
 13. Togo Togo (9)
 14. Engeland Engeland (8)
 15. Verenigde Arabische Emiraten Verenigde Arabische Emiraten (4)
 16. Costa Rica Costa Rica (4)
 17. Egypte Egypte (4)
 18. Gabon Gabon (4)
 19. Duitsland Duitsland (2)
 20. Spanje Spanje (2)
 21. Algerije Algerije (1)
 22. Griekenland Griekenland (1)
 23. Kenia Kenia (1)
 24. Filipijnen Filipijnen (1)
 25. Zweden Zweden (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Abissi hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Abissi in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Abissi de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Abissi een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Met de tijd heeft de achternaam Abissi enkele veranderingen ondergaan in zijn spelling of uitspraak.

Het is gebruikelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abissi. Dit komt doordat de achternaam Abissi vaak mutaties heeft ondergaan.

Het feit dat er bij de vorming van de eerste achternamen geen uniforme spelling was voor de achternaam Abissi stelt ons in staat om veel achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abissi.

Niet alle achternamen die vergelijkbaar zijn met de achternaam Abissi hebben ermee te maken. Soms is het mogelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abissi maar een andere oorsprong en betekenis hebben.

Fouten bij het schrijven, vrijwillige veranderingen door de dragers, aanpassingen om taalkundige redenen... Er zijn veel redenen waarom de achternaam Abissi veranderingen of aanpassingen heeft ondergaan, en uit deze aanpassingen kunnen achternamen zijn ontstaan die vergelijkbaar zijn met Abissi, zoals we kunnen zien.

Het onderscheiden van welke van de achternamen, vergelijkbaar met de achternaam Abissi, het eerst verscheen, is niet altijd gemakkelijk. Er zijn veel redenen die hebben kunnen leiden tot een andere schrijfwijze of uitspraak van de achternaam Abissi, waardoor een nieuwe, verschillende achternaam Abissi met een gemeenschappelijke oorsprong is ontstaan.

 1. Abassi
 2. Abiosi
 3. Abiss
 4. Abisai
 5. Abssi
 6. Abiusi
 7. Abasi
 8. Abass
 9. Abbasi
 10. Abbassi
 11. Abici
 12. Abis
 13. Abiuso
 14. Aboussi
 15. Afassi
 16. Abasse
 17. Abyss
 18. Abiosse
 19. Abish
 20. Absi
 21. Abbiss
 22. Aviss
 23. Abas
 24. Abaso
 25. Abazi
 26. Abbas
 27. Abbass
 28. Abbes
 29. Abbis
 30. Abbs
 31. Abeos
 32. Abes
 33. Abeso
 34. Abghi
 35. Abiega
 36. Abiego
 37. Abos
 38. Absou
 39. Abys
 40. Apici