Achternaam AbishMeer weten over de achternaam Abish is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Abish in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Abish leven.

De Abish achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Abish, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Abish zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Abish

Bekijk kaart van de achternaam Abish

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Abish ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Abish draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Abish die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Abish vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Abish zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Abish onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Abish in de wereld

 1. Kazachstan Kazachstan (634)
 2. Jemen Jemen (288)
 3. Irak Irak (241)
 4. Egypte Egypte (153)
 5. Verenigde Staten Verenigde Staten (61)
 6. Iran Iran (50)
 7. Syrië Syrië (36)
 8. Canada Canada (25)
 9. India India (20)
 10. Verenigde Arabische Emiraten Verenigde Arabische Emiraten (9)
 11. Pakistan Pakistan (5)
 12. Israël Israël (3)
 13. Kyrgyzstan Kyrgyzstan (3)
 14. Libanon Libanon (3)
 15. Bulgarije Bulgarije (2)
 16. Brazilië Brazilië (2)
 17. Rusland Rusland (2)
 18. Afghanistan Afghanistan (1)
 19. Oostenrijk Oostenrijk (1)
 20. Australië Australië (1)
 21. Azerbeidzjan Azerbeidzjan (1)
 22. China China (1)
 23. Falkland Eilanden Falkland Eilanden (1)
 24. Maleisië Maleisië (1)
 25. Noorwegen Noorwegen (1)
 26. Tunesië Tunesië (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Abish hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Abish in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Abish de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Abish een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Met de tijd heeft de achternaam Abish enkele veranderingen ondergaan in zijn spelling of uitspraak.

Het feit dat er bij de vorming van de eerste achternamen geen uniforme spelling was voor de achternaam Abish stelt ons in staat om veel achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abish.

Fouten bij het schrijven, vrijwillige veranderingen door de dragers, aanpassingen om taalkundige redenen... Er zijn veel redenen waarom de achternaam Abish veranderingen of aanpassingen heeft ondergaan, en uit deze aanpassingen kunnen achternamen zijn ontstaan die vergelijkbaar zijn met Abish, zoals we kunnen zien.

Het onderscheiden van welke van de achternamen, vergelijkbaar met de achternaam Abish, het eerst verscheen, is niet altijd gemakkelijk. Er zijn veel redenen die hebben kunnen leiden tot een andere schrijfwijze of uitspraak van de achternaam Abish, waardoor een nieuwe, verschillende achternaam Abish met een gemeenschappelijke oorsprong is ontstaan.

 1. Abis
 2. Abiss
 3. Abich
 4. Abas
 5. Abasi
 6. Abaso
 7. Abass
 8. Abbis
 9. Abbs
 10. Abes
 11. Abeso
 12. Abici
 13. Abiosi
 14. Abiuso
 15. Abos
 16. Abys
 17. Apisa
 18. Avis
 19. Avise
 20. Abs
 21. Abyss
 22. Abisai
 23. Abicha
 24. Abiko
 25. Avich
 26. Apis
 27. Abssi
 28. Aboiseh
 29. Abase
 30. Aboisha
 31. Abija
 32. Abiusi
 33. Absi
 34. Abiak
 35. Abaisa
 36. Abissi
 37. Aboso
 38. Abiche
 39. Absy
 40. Abasa