Achternaam AbichMeer weten over de achternaam Abich is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Abich in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Abich leven.

De Abich achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Abich, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Abich zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Abich

Bekijk kaart van de achternaam Abich

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Abich ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Abich draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Abich die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Abich vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Abich zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Abich onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Abich in de wereld

 1. Kenia Kenia (2551)
 2. Brazilië Brazilië (305)
 3. Tanzania Tanzania (264)
 4. Marokko Marokko (136)
 5. Duitsland Duitsland (93)
 6. Verenigde Staten Verenigde Staten (81)
 7. Oeganda Oeganda (75)
 8. Paraguay Paraguay (24)
 9. Cuba Cuba (12)
 10. Tunesië Tunesië (9)
 11. Spanje Spanje (6)
 12. Algerije Algerije (4)
 13. Nigeria Nigeria (4)
 14. Rusland Rusland (2)
 15. Canada Canada (1)
 16. Ethiopië Ethiopië (1)
 17. Thailand Thailand (1)
 18. Oezbekistan Oezbekistan (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Abich hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Abich in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Abich de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Abich een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Met de tijd heeft de achternaam Abich enkele veranderingen ondergaan in zijn spelling of uitspraak.

Het is gebruikelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abich. Dit komt doordat de achternaam Abich vaak mutaties heeft ondergaan.

Fouten bij het schrijven, vrijwillige veranderingen door de dragers, aanpassingen om taalkundige redenen... Er zijn veel redenen waarom de achternaam Abich veranderingen of aanpassingen heeft ondergaan, en uit deze aanpassingen kunnen achternamen zijn ontstaan die vergelijkbaar zijn met Abich, zoals we kunnen zien.

 1. Abici
 2. Abicha
 3. Avich
 4. Abish
 5. Abiche
 6. Abacho
 7. Abaco
 8. Abeck
 9. Abis
 10. Abiss
 11. Abucha
 12. Apice
 13. Apici
 14. Aubach
 15. Avici
 16. Abaca
 17. Abiko
 18. Abc
 19. Abbic
 20. Abichou
 21. Abac
 22. Abija
 23. Abachi
 24. Abiak
 25. Abicka
 26. Abouch
 27. Abiza
 28. Abik
 29. Abaga
 30. Abaiga
 31. Abajo
 32. Abas
 33. Abasi
 34. Abaso
 35. Abass
 36. Abaz
 37. Abaza
 38. Abazi
 39. Abbaco
 40. Abbas