Achternaam AbcMeer weten over de achternaam Abc is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Abc in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Abc leven.

De Abc achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Abc, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Abc zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Abc

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Abc ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Abc draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Abc die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Abc vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Abc zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Abc onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Abc in de wereld

 1. Vietnam (5819)
 2. India (32)
 3. Indonesië (27)
 4. Nigeria (19)
 5. Taiwan (18)
 6. Israël (9)
 7. Canada (5)
 8. Finland (4)
 9. Singapore (4)
 10. Brazilië (3)
 11. Algerije (2)
 12. Filipijnen (2)
 13. Democratische Republiek Congo (1)
 14. Maleisië (1)
 15. Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Abc hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Abc in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Abc de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Abc een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.