Achternaam AbeckMeer weten over de achternaam Abeck is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Abeck in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Abeck leven.

De Abeck achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Abeck, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Abeck zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Abeck

Bekijk kaart van de achternaam Abeck

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Abeck ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Abeck draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Abeck die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Abeck vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Abeck zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Abeck onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Abeck in de wereld

 1. Malawi Malawi (157)
 2. Kameroen Kameroen (133)
 3. Duitsland Duitsland (90)
 4. Frankrijk Frankrijk (26)
 5. Brazilië Brazilië (17)
 6. Mauritanië Mauritanië (17)
 7. Verenigde Staten Verenigde Staten (8)
 8. België België (7)
 9. Mexico Mexico (5)
 10. Zwitserland Zwitserland (2)
 11. Argentinië Argentinië (1)
 12. China China (1)
 13. Indonesië Indonesië (1)
 14. Oeganda Oeganda (1)
 15. Zuid-Afrika Zuid-Afrika (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Abeck hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Abeck in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Abeck de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Abeck een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Met de tijd heeft de achternaam Abeck enkele veranderingen ondergaan in zijn spelling of uitspraak.

Het is gebruikelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abeck. Dit komt doordat de achternaam Abeck vaak mutaties heeft ondergaan.

Het feit dat er bij de vorming van de eerste achternamen geen uniforme spelling was voor de achternaam Abeck stelt ons in staat om veel achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abeck.

Niet alle achternamen die vergelijkbaar zijn met de achternaam Abeck hebben ermee te maken. Soms is het mogelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abeck maar een andere oorsprong en betekenis hebben.

Fouten bij het schrijven, vrijwillige veranderingen door de dragers, aanpassingen om taalkundige redenen... Er zijn veel redenen waarom de achternaam Abeck veranderingen of aanpassingen heeft ondergaan, en uit deze aanpassingen kunnen achternamen zijn ontstaan die vergelijkbaar zijn met Abeck, zoals we kunnen zien.

 1. Awbeck
 2. Abaco
 3. Abecia
 4. Abegg
 5. Abego
 6. Abeja
 7. Abeos
 8. Abes
 9. Abeso
 10. Abici
 11. Abaca
 12. Abegi
 13. Abc
 14. Abich
 15. Abac
 16. Abega
 17. Abuak
 18. Apek
 19. Avec
 20. Abiak
 21. Abicka
 22. Abik
 23. Abacho
 24. Abaga
 25. Abajo
 26. Abas
 27. Abasi
 28. Abaso
 29. Abass
 30. Abaz
 31. Abaza
 32. Abazi
 33. Abbaco
 34. Abbas
 35. Abbes
 36. Abbis
 37. Abbs
 38. Abegue
 39. Abeiza
 40. Abezia