Achternaam AbegueMeer weten over de achternaam Abegue is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Abegue in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Abegue leven.

De Abegue achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Abegue, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Abegue zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Abegue

Bekijk kaart van de achternaam Abegue

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Abegue ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Abegue draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Abegue die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Abegue vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Abegue zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Abegue onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Abegue in de wereld

 1. Gabon Gabon (1315)
 2. Equatoriaal-Guinea Equatoriaal-Guinea (36)
 3. Mauritanië Mauritanië (9)
 4. Spanje Spanje (7)
 5. Kameroen Kameroen (3)
 6. Frankrijk Frankrijk (2)
 7. Brazilië Brazilië (1)
 8. Ivoorkust Ivoorkust (1)
 9. Wales Wales (1)
 10. Marokko Marokko (1)
 11. Nigeria Nigeria (1)
 12. Senegal Senegal (1)
 13. Zuid-Afrika Zuid-Afrika (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Abegue hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Abegue in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Abegue de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Abegue een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Het feit dat er bij de vorming van de eerste achternamen geen uniforme spelling was voor de achternaam Abegue stelt ons in staat om veel achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abegue.

Het onderscheiden van welke van de achternamen, vergelijkbaar met de achternaam Abegue, het eerst verscheen, is niet altijd gemakkelijk. Er zijn veel redenen die hebben kunnen leiden tot een andere schrijfwijze of uitspraak van de achternaam Abegue, waardoor een nieuwe, verschillende achternaam Abegue met een gemeenschappelijke oorsprong is ontstaan.

 1. Abegg
 2. Abego
 3. Abegi
 4. Abega
 5. Avege
 6. Abaga
 7. Abagiu
 8. Abecia
 9. Abeck
 10. Abeiza
 11. Abeja
 12. Abeos
 13. Abes
 14. Abeso
 15. Abezia
 16. Abghi
 17. Abiega
 18. Abiego
 19. Abke
 20. Aboagye
 21. Abogo
 22. Absou
 23. Abueg
 24. Abasse
 25. Avezu
 26. Apoque
 27. Abase
 28. Abuga
 29. Abouke
 30. Abg
 31. Abuz
 32. Abog
 33. Abuj
 34. Abiche
 35. Avesque
 36. Abacho
 37. Abaco
 38. Abaiga
 39. Abajo
 40. Abakouy