Achternaam AbeggMeer weten over de achternaam Abegg is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Abegg in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Abegg leven.

De Abegg achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Abegg, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Abegg zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Abegg

Bekijk kaart van de achternaam Abegg

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Abegg ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Abegg draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Abegg die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Abegg vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Abegg zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Abegg onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Abegg in de wereld

 1. Zwitserland Zwitserland (852)
 2. Brazilië Brazilië (519)
 3. Verenigde Staten Verenigde Staten (435)
 4. Frankrijk Frankrijk (315)
 5. Duitsland Duitsland (84)
 6. Paraguay Paraguay (84)
 7. Argentinië Argentinië (48)
 8. Zuid-Afrika Zuid-Afrika (46)
 9. Nederland Nederland (27)
 10. Canada Canada (18)
 11. Engeland Engeland (15)
 12. Spanje Spanje (12)
 13. Australië Australië (7)
 14. Oostenrijk Oostenrijk (3)
 15. Denemarken Denemarken (2)
 16. Noorwegen Noorwegen (2)
 17. Chili Chili (1)
 18. Cambodja Cambodja (1)
 19. Zuid-Korea Zuid-Korea (1)
 20. Maleisië Maleisië (1)
 21. Rusland Rusland (1)
 22. Suriname Suriname (1)
 23. Thailand Thailand (1)
 24. Tunesië Tunesië (1)
 25. Taiwan Taiwan (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Abegg hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Abegg in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Abegg de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Abegg een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Het feit dat er bij de vorming van de eerste achternamen geen uniforme spelling was voor de achternaam Abegg stelt ons in staat om veel achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abegg.

Niet alle achternamen die vergelijkbaar zijn met de achternaam Abegg hebben ermee te maken. Soms is het mogelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abegg maar een andere oorsprong en betekenis hebben.

 1. Abego
 2. Abegi
 3. Abega
 4. Abaga
 5. Abeck
 6. Abegue
 7. Abeja
 8. Abeos
 9. Abes
 10. Abeso
 11. Abiega
 12. Abiego
 13. Abogo
 14. Abueg
 15. Abuga
 16. Abg
 17. Avege
 18. Abog
 19. Abaco
 20. Abagiu
 21. Abaiga
 22. Abajo
 23. Abas
 24. Abasi
 25. Abaso
 26. Abass
 27. Abaz
 28. Abaza
 29. Abazi
 30. Abbas
 31. Abbes
 32. Abbis
 33. Abbs
 34. Abecia
 35. Abeiza
 36. Abezia
 37. Abghi
 38. Abici
 39. Abis
 40. Abiss