Achternaam AbbicMeer weten over de achternaam Abbic is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Abbic in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Abbic leven.

De Abbic achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Abbic, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Abbic zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Abbic

Bekijk kaart van de achternaam Abbic

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Abbic ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Abbic draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Abbic die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Abbic vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Abbic zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Abbic onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Abbic in de wereld

 1. Maleisië Maleisië (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Abbic hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Abbic in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Abbic de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Abbic een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Het feit dat er bij de vorming van de eerste achternamen geen uniforme spelling was voor de achternaam Abbic stelt ons in staat om veel achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abbic.

Het onderscheiden van welke van de achternamen, vergelijkbaar met de achternaam Abbic, het eerst verscheen, is niet altijd gemakkelijk. Er zijn veel redenen die hebben kunnen leiden tot een andere schrijfwijze of uitspraak van de achternaam Abbic, waardoor een nieuwe, verschillende achternaam Abbic met een gemeenschappelijke oorsprong is ontstaan.

 1. Abbis
 2. Abbaco
 3. Abbas
 4. Abbes
 5. Abbs
 6. Abici
 7. Abis
 8. Aubac
 9. Aabac
 10. Abc
 11. Abich
 12. Abbaci
 13. Abac
 14. Absi
 15. Abik
 16. Abbiss
 17. Abbys
 18. Abaco
 19. Abaga
 20. Abagiu
 21. Abaiga
 22. Abajo
 23. Abas
 24. Abasi
 25. Abaso
 26. Abass
 27. Abaz
 28. Abaza
 29. Abazi
 30. Abbasi
 31. Abbass
 32. Abbazia
 33. Abecia
 34. Abeck
 35. Abegg
 36. Abego
 37. Abeiza
 38. Abeja
 39. Abeos
 40. Abes