Achternaam AbbysMeer weten over de achternaam Abbys is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Abbys in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Abbys leven.

De Abbys achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Abbys, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Abbys zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Abbys

Bekijk kaart van de achternaam Abbys

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Abbys ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Abbys draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Abbys die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Abbys vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Abbys zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Abbys onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Abbys in de wereld

 1. Verenigde Staten Verenigde Staten (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Abbys hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Abbys in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Abbys de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Abbys een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Het is gebruikelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abbys. Dit komt doordat de achternaam Abbys vaak mutaties heeft ondergaan.

 1. Abbas
 2. Abbes
 3. Abbis
 4. Abbs
 5. Abys
 6. Abbyss
 7. Abas
 8. Abass
 9. Abbasi
 10. Abbass
 11. Abeos
 12. Abes
 13. Abis
 14. Abiss
 15. Abos
 16. Abs
 17. Abyss
 18. Abbic
 19. Absy
 20. Abbess
 21. Abbiss
 22. Abaco
 23. Abaga
 24. Abajo
 25. Abasi
 26. Abaso
 27. Abassi
 28. Abaz
 29. Abaza
 30. Abazi
 31. Abbaco
 32. Abbassi
 33. Abeck
 34. Abegg
 35. Abego
 36. Abeja
 37. Abeso
 38. Abghi
 39. Abici
 40. Abiosi