Achternaam AbaisaMeer weten over de achternaam Abaisa is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Abaisa in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Abaisa leven.

De Abaisa achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Abaisa, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Abaisa zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Abaisa

Bekijk kaart van de achternaam Abaisa

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Abaisa ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Abaisa draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Abaisa die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Abaisa vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Abaisa zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Abaisa onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Abaisa in de wereld

 1. Suriname Suriname (32)
 2. Papoea Nieuw Guinea Papoea Nieuw Guinea (22)
 3. Nederland Nederland (20)
 4. Nigeria Nigeria (2)
 5. Algerije Algerije (1)
 6. India India (1)
 7. Verenigde Staten Verenigde Staten (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Abaisa hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Abaisa in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Abaisa de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Abaisa een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Met de tijd heeft de achternaam Abaisa enkele veranderingen ondergaan in zijn spelling of uitspraak.

Het is gebruikelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abaisa. Dit komt doordat de achternaam Abaisa vaak mutaties heeft ondergaan.

Het feit dat er bij de vorming van de eerste achternamen geen uniforme spelling was voor de achternaam Abaisa stelt ons in staat om veel achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abaisa.

Fouten bij het schrijven, vrijwillige veranderingen door de dragers, aanpassingen om taalkundige redenen... Er zijn veel redenen waarom de achternaam Abaisa veranderingen of aanpassingen heeft ondergaan, en uit deze aanpassingen kunnen achternamen zijn ontstaan die vergelijkbaar zijn met Abaisa, zoals we kunnen zien.

Het onderscheiden van welke van de achternamen, vergelijkbaar met de achternaam Abaisa, het eerst verscheen, is niet altijd gemakkelijk. Er zijn veel redenen die hebben kunnen leiden tot een andere schrijfwijze of uitspraak van de achternaam Abaisa, waardoor een nieuwe, verschillende achternaam Abaisa met een gemeenschappelijke oorsprong is ontstaan.

 1. Abaiga
 2. Abasa
 3. Abaga
 4. Abas
 5. Abasi
 6. Abaso
 7. Abass
 8. Abassi
 9. Abaza
 10. Abbis
 11. Abeiza
 12. Abis
 13. Abiss
 14. Apausa
 15. Apisa
 16. Aubais
 17. Abaca
 18. Abasca
 19. Abasse
 20. Abisai
 21. Abbassa
 22. Abish
 23. Abase
 24. Aboisha
 25. Abija
 26. Abaka
 27. Abiza
 28. Abbiss
 29. Abacho
 30. Abaco
 31. Abagiu
 32. Abajo
 33. Abaz
 34. Abazi
 35. Abbas
 36. Abbasi
 37. Abbass
 38. Abbassi
 39. Abbazia
 40. Abbes