Achternaam AbbaziMeer weten over de achternaam Abbazi is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Abbazi in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Abbazi leven.

De Abbazi achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Abbazi, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Abbazi zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Abbazi

Bekijk kaart van de achternaam Abbazi

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Abbazi ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Abbazi draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Abbazi die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Abbazi vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Abbazi zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Abbazi onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Abbazi in de wereld

 1. Marokko Marokko (136)
 2. Verenigde Staten Verenigde Staten (2)
 3. Canada Canada (1)
 4. Kameroen Kameroen (1)
 5. Algerije Algerije (1)
 6. Engeland Engeland (1)
 7. Noorwegen Noorwegen (1)
 8. Pakistan Pakistan (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Abbazi hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Abbazi in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Abbazi de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Abbazi een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Met de tijd heeft de achternaam Abbazi enkele veranderingen ondergaan in zijn spelling of uitspraak.

Het feit dat er bij de vorming van de eerste achternamen geen uniforme spelling was voor de achternaam Abbazi stelt ons in staat om veel achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abbazi.

Fouten bij het schrijven, vrijwillige veranderingen door de dragers, aanpassingen om taalkundige redenen... Er zijn veel redenen waarom de achternaam Abbazi veranderingen of aanpassingen heeft ondergaan, en uit deze aanpassingen kunnen achternamen zijn ontstaan die vergelijkbaar zijn met Abbazi, zoals we kunnen zien.

 1. Abazi
 2. Abbasi
 3. Abbazia
 4. Abbaci
 5. Abasi
 6. Abaz
 7. Abaza
 8. Abbaco
 9. Abbas
 10. Abbass
 11. Abbassi
 12. Abaqi
 13. Aabbasi
 14. Abaco
 15. Abaga
 16. Abagiu
 17. Abajo
 18. Abas
 19. Abaso
 20. Abass
 21. Abassi
 22. Abbes
 23. Abbis
 24. Abbs
 25. Abeiza
 26. Abezia
 27. Abghi
 28. Abici
 29. Abiosi
 30. Abja
 31. Aboza
 32. Apaza
 33. Aubac
 34. Aubach
 35. Aubais
 36. Abiaga
 37. Abaca
 38. Abegi
 39. Apaz
 40. Abisai