Achternaam AbanzabaleguiMeer weten over de achternaam Abanzabalegui is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Abanzabalegui in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Abanzabalegui leven.

De Abanzabalegui achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Abanzabalegui, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Abanzabalegui zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Abanzabalegui

Bekijk kaart van de achternaam Abanzabalegui

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Abanzabalegui ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Abanzabalegui draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Abanzabalegui die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Abanzabalegui vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Abanzabalegui zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Abanzabalegui onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Abanzabalegui in de wereld

 1. Spanje Spanje (13)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Abanzabalegui hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Abanzabalegui in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Abanzabalegui de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Abanzabalegui een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Het is gebruikelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abanzabalegui. Dit komt doordat de achternaam Abanzabalegui vaak mutaties heeft ondergaan.

Niet alle achternamen die vergelijkbaar zijn met de achternaam Abanzabalegui hebben ermee te maken. Soms is het mogelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abanzabalegui maar een andere oorsprong en betekenis hebben.

Fouten bij het schrijven, vrijwillige veranderingen door de dragers, aanpassingen om taalkundige redenen... Er zijn veel redenen waarom de achternaam Abanzabalegui veranderingen of aanpassingen heeft ondergaan, en uit deze aanpassingen kunnen achternamen zijn ontstaan die vergelijkbaar zijn met Abanzabalegui, zoals we kunnen zien.

Het onderscheiden van welke van de achternamen, vergelijkbaar met de achternaam Abanzabalegui, het eerst verscheen, is niet altijd gemakkelijk. Er zijn veel redenen die hebben kunnen leiden tot een andere schrijfwijze of uitspraak van de achternaam Abanzabalegui, waardoor een nieuwe, verschillende achternaam Abanzabalegui met een gemeenschappelijke oorsprong is ontstaan.

 1. Abanzas
 2. Abainza
 3. Abancens
 4. Abances
 5. Abang
 6. Abango
 7. Abanqueiro
 8. Abanses
 9. Abaunza
 10. Abenza
 11. Abinzano
 12. Abonza
 13. Afanase
 14. Afanasiev
 15. Afanasyeva
 16. Aibangbee
 17. Avanzas
 18. Avanzato
 19. Avanzi
 20. Avanzini
 21. Avanzoni
 22. Abeniacar
 23. Abunaseef
 24. Afanasenko
 25. Afanasev
 26. Afanaseva
 27. Afanasiew
 28. Avanzar
 29. Afanasjev
 30. Afanassieff
 31. Abunaja
 32. Avanza
 33. Afanas'eva
 34. Abinazar
 35. Afanas'ev
 36. Abanco
 37. Abancourt
 38. Abans
 39. Abaunz
 40. Abbans